pihamestarit_tiittanen_solid_house_300_CMYK

Panosta itsesi näköiseen pihaan

Paula Tiittanen ryhtyi pihasuunnittelijaksi ja -konsultiksi vuonna 2005 ideoimalla upeita pihoja ja käytännöllisiä ratkaisuja asiakkailleen. Viisi vuotta sitten hän kuitenkin laajensi yritystoimintaansa myös rakentamisen puolelle ja ryhtyi toteuttamaan pihoja suunnitelmiensa pohjalta. Nyt Pihamestarit Tiittasen asiakkaat saavat pihan suunnittelun ja toteutuksen samalta luukulta, kätevästi ja luotettavasti.

Yhdelle pihalle ei ole vain yhtä ratkaisua, ja siksi se voidaan suunnitella räätälöidysti omistajan sen hetkisiin käyttötarpeisiin sopivaksi. Jokainen suunnittelu alkaa asukkaan tarpeiden kartoittamisesta: onko lapsia, halutaanko talo myydä, mikä on budjetti jne. Tiittanen käyttää mielellään luonnonkiviä säilyttääkseen pihan luonnonmukaisuuden, ja nauttii kauniiden muotojen luomisesta esimerkiksi istutuksilla ja kivipuroilla. Jokainen kohde on kuitenkin erilainen sekä jokainen asiakas uniikki, ja pihasta on saatava asiakkaan näköinen. – Pihan tunnelman täytyy vastata asiakkaan olemusta, jotta hän varmasti viihtyy siellä, Tiittanen tarkentaa.

Tiittasen mukaan tärkeä osa työtä on avoin vuorovaikutus asiakkaan kanssa. – Suunnittelun aikana kannattaa nostaa kaikki toiveensa pöydälle, vaikka niitä ei juuri sillä hetkellä pysty toteuttamaankaan. Näin voin suunnittelussa ottaa huomioon, että pihaan mahdollisesti muutamien vuosien päästä tulee lisävarustelua. Jos tulevaisuuden haaveena on oma uima-allas, voin suunnittelussa varata oman paikan sille ilman että sen huomaa alustavassa kokonaisuudessa.