holvisauna_solid_house_300_CMYK

Paremmat löylyt holvisaunasta

Holvisaunat Oy:n patentoitu maanalainen holvikaarikattoinen sauna sai alkusysäyksensä 1990-luvulla, kun yrittäjä Jari Ruusunen kehitti erityisen huokoisen ja hengittävän betoniharkon, alun perin maakellarin rakennusmateriaaliksi. 2000-luvun alussa Ruusunen perusti maakellareiden myyntiin erikoistuneen JR Holvikellari Oy:n rinnalle saunojen myyntiin keskittyneen Holvisaunat Oy:n. Taloudellisesta taantumasta huolimatta molempien menekki on pysynyt tasaisena.

Holvisaunan löyly on pehmeä ja lämpöä riittää tasaisesti joka nurkkaan. Toimivan ilmanvaihdon taustalla on nimenomaan saunan holvimainen muoto. Lisäksi hengittävän rakenteensa ansiosta sauna pysyy lämpimänä ennätyksellisen pitkään, jopa vuorokauden. Energiatehokkuutensa vuoksi rakenne sopiikin loistavasti mihin käyttötarkoitukseen tahansa: takka- ja pukuhuoneiksi sekä loma-asunnoiksi. Samalla idealla on rakennettu myös ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettu omakotitalo.

Oman tuotantonsa ansiosta Holvisaunat pystyy varmistamaan lyhyet toimitusajat ja edulliset hinnat. Vaivattomuutensa ansiosta harkot on helppo muurata vaikka itse. Olipa haussa sitten paloturvallinen ja miellyttävät löylyt tarjoava savusauna tai pehmeä jatkuvalämmitteisen kiukaan sauna. Holvisaunat Oy:n valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Jari ja Kirsi Ruusunen toivottavat lukijat lämpimästi tervetulleiksi Euran toimitilojen yhteyteen saunomaan. – Jos aikaisemmin ei ole ollut mahdollisuutta testata kivipintaista holvisaunaa, tervetuloa kokeilemaan!