Kaiku Siivouspalvelut Oy on korkeatasoisiin ja yksilöllisiin siivouspalveluihin erikoistunut palveluyritys.

Parempaa teollisuussiivousta

KAIKU_160www.kaikusp.com

 

Niinan ja Tiian luotsaama Kaiku Siivouspalvelut ei ole ihan tavanomainen siivousfirma. Kahden rautarouvan luotsaama yritys kasvaa kohinalla, eikä ihme. – Meille oli alun perin tärkeää, että voimme tehdä asiat paremmin, toimitusjohtaja Niina Futtari kertoo. 

Kaiku Siivouspalvelut Oy on korkeatasoisiin ja yksilöllisiin siivouspalveluihin erikoistunut palveluyritys.

– Toimintamme lähtökohtana ovat tyytyväiset asiakkaat, ammattitaitoiset ja hyvinvoivat työntekijät sekä nopea reagointi muuttuviin tilanteisiin. Nykyaikaisin siivousvälinein ja -menetelmin huolehdimme asiakkaidemme kiinteistöjen siisteydestä ja viihtyvyydestä sekä autamme pitämään työympäristön turvallisena. Tarjoamme sopimusasiakkaille monipuolisia ylläpitosiivouspalveluja, tilauspalveluna kertaluonteisia erikoissiivouksia sekä projektiluonteisia rakennusten loppusiivouksia. Meiltä tulee asiakkaan työmaalle aina myös työnjohto, ei pelkkä työntekijä, palvelujohtaja Tiia Varjonen kertoo.

Asiat voi tehdä paremmin

Kaiku tekee siivoustöitä kunnille, kaupungeille, rakennusliikkeille ja muille yrityksille. Yhtiö on perustettu 2014 ja kasvu on ollut huimaa.

– Perustimme siivousyrityksen, koska uskoimme omaan ammattitaitoomme ja tiesimme, että esimerkiksi rakennusliikkeiden on ollut haastavaa saada joustavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua, Niina Futtari painottaa.

Laatu ratkaisee

Kaiku Siivouspalvelut tuottaa laadukkaita siivouspalveluja nykyaikaisin välinein ja menetelmin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

– Henkilöstömme auttaa tarvittaessa siivoustarpeiden määrittämisessä tila- ja toimintakartoituksen avulla. Olemme myös erottaneet ylläpito- ja loppusiivoukset niin, että meillä on niihin omat, osaavat työntekijät. Nykyään on tärkeää tunnistaa erilaiset materiaalit ja tietää, millaiset puhdistusaineet niihin parhaiten soveltuvat. Käytämme esim. loppusiivouksissa aina materiaalivalmistajien suosittelemia puhdistusaineita, Varjonen kertoo.

Projekti pysyy hanskassa

Kaiku Siivouspalveluiden vahvuuksia ovat loppusiivoukset.

– Ne ovat projektiluontoisia, vaativia, mutta palkitsevia kokonaisuuksia. Olosuhteet ovat rakennustyömailla yleensä haastavia ja aikataulut tiukkoja, mutta niissä siivousyrityksen ammattitaito punnitaan, Varjonen muistuttaa.

Yritys tekee myös rakennusaikaisia siivouksia.

– Se on meillä selkeästi kasvava ala. Uskon, että kysyntää lisää P1-luokitus, jolla mitataan rakennuksen pölyttömyyttä. Meidän tehtävämme on ottaa koppi tästä kokonaisuudesta. Ja on hyvä muistaa, että kun työnaikainen siivous on hoidettu hyvin, on loppusiivouskin huomattavasti helpompaa. Rakentamisen aikana sattuu myös vahinkoja, joten on hyvä, että paikalla on siivousalan ammattilainen, joka putsaa maalitahrat heti pois. Siivooja voi myös suojata valmiit pinnat. Olemme tottuneita toimijoita näissä ympäristöissä eli tarvitsemme vain tiedon siitä, milloin ilmastointikoneet laitetaan päälle ja milloin kohde luovutetaan. Sen jälkeen aikataulutamme ja resursoimme siivousurakan, Futtari toteaa.