sisustus_rooma_solidhouse_web

Pehmeän sisustuksen erikoisliike ja suunnittelutoimisto

Sisustustoimisto Rooma on täyden palvelun sisustusmyymälä, josta saa apua kaikenlaisiin ja -kokoisiin sisustuspulmiin. Sisustusalalla yli 10 vuotta toiminut sisustussuunnittelija ja yrittäjä Susanna Kivilahti tietää, että joskus pieniltäkin tuntuvilla valinnoilla voi saada aikaan suuria muutoksia kodin ilmeessä. – Monesti sisustussuunnittelija auttaa näkemään kodin mahdollisuudet ja ongelmakohdat uudella tavalla ja nopealla parin tunnin konsultaatiollakin voi saada kodin punaisesta langasta kiinni. Yleensä ei ole tarkoitus laittaa kaikkea uusiksi, vaan halutaan päivittää esim. kodin pintamateriaaleja, tekstiilejä ja osa kalusteista.

Kivilahti tekee paljon myös laajempia remonttisuunnitelmia, joissa käytännössä kaikki uusitaan. Suunnittelijan toive on, että ihmiset ottaisivat suunnittelijaan yhteyttä riittävän ajoissa. Paras hyöty sisustussuunnittelusta saadaan, kun suunnittelija pääsee mukaan jo alkuvaiheessa miettimään asiakkaan kanssa tilajakoa, kiintokalustusta ja valaistusta ym. teknisiä seikkoja, joihin on myöhemmin hankala tehdä muutoksia. Myös uudisrakennusprojekteissa suunnittelija kannattaa ottaa mukaan jo alkuvaiheessa.

Suunnittelupalveluiden lisäksi Sisustustoimisto Rooma tarjoaa myös remontti- ja asennuspalveluita. – Luotettavan yhteistyöverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaalle joustavan ja vaivattoman tavan toteuttaa remontti ja sisustusuudistus, kun suunnittelu ja toteutus hoituvat meidän kautta. Tästä palvelumallista on asiakkailta tullut runsaasti kiitosta, Kivilahti iloitsee.

Sisustustoimisto Rooman asiakaskunta on pääasiassa yksityisasiakkaita Turun talousalueella. – Toimitilojen uudistuksia yrityksille on tehty muihinkin kaupunkeihin ja erilaiset julkiset tilat ovat myös tärkeitä verhoasiakkaita, Kivilahti kertoo. Kodintekstiilit ja verhot ovat Rooman erikoisalaa ja vuosi sitten avatusta verhomyymälästä löytyykin monipuolinen valikoima verho- ja sisustuskankaita useilta laatumerkeiltä kuten tanskalaiselta Pagunettelta ja Lauritzonilta. Kankaiden ja ompelupalvelun lisäksi myymälästä voi tilata verhotarvikkeita, tapetteja ja mattoja. Verhojen suunnittelu on liikkeessä maksutonta ja ompeluniksit saa kaupan päälle. – Meitä on kuvailtu helposti lähestyttäväksi, tavallisen ihmisen sisustuspuodiksi, josta saa yksilöllistä avaimet käteen -palvelua, Kivilahti kertoo. Hän kehottaa ihmisiä lähestymään yritystä sähköpostitse tai käymään suoraan myymälässä, jos jokin asia askarruttaa. – Myymälään voi tulla rohkeasti myös katselemaan ja kyselemään neuvoja.