kourukeskus_paappanen_solidhouse_web

Peltitöitä linnunpöntöistä teollisuushalleihin

– Hoidamme kaikenlaiset rakennuspeltityöt, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, lumiesteet, tikkaat ja piipunpellitykset.

Kourukeskus Paappanen on toisen polven peltisepänliike, jonka palveluihin kuuluvat kaikenlaiset rakennuspeltityöt Turun talousalueella. – Toimimme Turun talousalueella ulkosaaristoa myöten ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla Suomessa. Paikallinen asiakaskuntamme on tosin niin laaja, ettei meillä ole ollut tarvetta tähyillä töitä muualta Suomesta, tuotantopäällikkö Pasi Paappanen kertoo.

Perheyritys on perustettu vuonna 1984 Teuvo Paappasen toimesta. Teuvon jäätyä eläkkeelle vuonna 2013, ottivat pojat Petro ja Pasi yrityksen vetovastuun. Yhden miehen yrityksenä alkanut toiminta työllistää tällä hetkellä 6 henkilöä ja suunnitelmissa on rekrytoida lisäosaajia.

Kourukeskus Paappanen tekee yksityisille ja yrityksille peltitöitä linnunpöntöistä teollisuushalleihin ja kaikkea siltä väliltä. – Hoidamme kaikenlaiset rakennuspeltityöt, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, lumiesteet, tikkaat ja piipunpellitykset. Meiltä saa myös kattavat ja nopeat listatoimitukset. Kaikki työt tehdään mittatilaustyönä, eikä tilauksen koolla ole väliä. Meiltä voi siis tilata vaikka yhden kesämökin ikkunan peltilistan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme palvella kaikenkokoisten peltilista-asiakkaidemme tarpeita. Moni tuleekin meille tästä syystä. Nyt olemme lisänneet kapasiteettia, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tarvittaessa toimitamme tuotteet myös suoraan työmaalle.

– Asiakastyytyväisyys on meille prioriteetti numero yksi. Tämän ansiosta meillä on paljon pitkäaikaisia asiakkaita, jotka ovat meiltä tilanneet jo iät ja ajat. Uskomme että mistään ei saa yhtä nopeaa listatoimituspalvelua, ellei sitten joku muukin aloita tarvittaessa suurta peltitilausta heti.