kk-palvelu_300_CMYK

”Pidetään työmaat siisteinä!”

Rakennusten ylläpito- ja loppusiivouksia Turussa ja sen lähialueilla tekevä KK-Palvelu Oy on kysytty ammattilainen niin maa- kuin laivanrakennus- puolella. Yrityksen tyypillisimpiä kohteita ovat asuinkiinteistöt, toimistot ja muut julkiset tilat, sekä laivanrakennuspuolella hytit ja yleiset tilat. Yksi viime aikojen näkyvimmistä kohteista on Rakennustoimisto Laamo Oy:n kanssa tehty ElectroCityn kiinteistön ylläpito- ja loppusiivous.

Yrityksellä on käytössään ammattikäyttöön tarkoitetut välineet ja pesuaineet, joista löytyy oikeat menetelmät haastavimpiinikin kohteisiin. Käytettävät menetelmät ja aineet valitaan aina siten, että alkuperäinen materiaali ei kärsi. – Ylläpitosiivouksen tarkoituksena on tarjota asiakkaalle turvallinen ja viihtyisä työmaa, joka täyttää lakisääteisessä TR-mittauksessa vaadittavat vaatimukset. Loppusiivouksessa poistetaan kaikki lika ja pöly sekä mahdolliset maalitahrat ja liimajäämät. Näin loppukäyttäjä tulee laadukkaasti rakennettuun ja perusteellisesti siivottuun siistiin tilaan, Janne Toropainen kertoo.
Siivousala on kilpailtu, mutta moni yrittäjä tippuu nopeasti pois puutteellisen ammattitaidon tai huonon asenteen vuoksi.
KK-Palvelu Oy:ssä alaan suhtaudutaan intohimolla. Yrityksen kymmenhenkinen henkilöstö on tarkoin valikoitu ja perusteellisesti koulutettu. – Tämä on työtä, jota on arvostettava, ja sitä on haluttava tehdä. Työntekijämme ovat iloista ja hyväntuulista porukkaa, ja olemme saaneet paljon hyvää palautetta kentältä, Toropainen kehuu. Hän muistuttaa, että lopullista ammattitaitoa ei saada koulun penkiltä: – Rakennussiivous on erikoisala, johon pätevöidytään ainoastaan tekemisen kautta.