siivouksen-neliapila-kuvapankkikuva-web

Pieni ja persoonallinen siivousliike tuo lisäarvoa yrityksellesi

Puhtaat toimitilat ovat monen yrityksen käyntikortti ja antavat hyvän ensivaikutelman uusille asiakkaille. Tarja Kora toivoisi, että useampi yritys näkisi ammattisiivouksen tuoman lisäarvon sen sijaan, että siivousta pidettäisiin pelkkänä lisäkustannuksena. Koran omistaman Siivouspalvelu Neliapilan henkilökunnalla on kuitenkin onni työskennellä asiakkaille, jotka aidosti arvostavat siisteyttä. – Se antaa heti eri merkityksen yhteistyölle, Kora toteaa.

Siivouspalvelu Neliapila sai alkunsa vuonna 2008, kun Kora perusti yhtiökumppaninsa kanssa aputoiminimen. Parissa vuodessa toiminta kuitenkin kasvoi ja aputoiminimestä tuli osakeyhtiö. Kora on kasvusta huolimatta pitänyt tärkeänä säilyttää pienen yrityksen joustavuuden, sillä moni asiakas on myöntänyt käyttävänsä mielellään pientä ja persoonallista toimijaa, joka on nopeasti tavoitettavissa. Siivousliike tarjoaa yrityksille kaikenlaisia palveluita toimistojen, tuotantolaitosten ja kauppojen siivouksesta vahauksiin, ikkunapesuihin, remontti- ja loppusiivouksiin. Kotisiivouksia tehdään toki myös.

Koralle on erityisen tärkeää toimia vastuullisesti niin asiakkaita kuin työntekijöitä kohtaan. Hän huolehtii aina siitä, että jokaisella on työhönsä vaadittavat, ensiluokkaiset työvälineet. – Kun pitää työntekijänsä tyytyväisinä, he viihtyvät pidempään ja hoitavat työnsä mielellään, hän kertoo. Siivouspalvelu Neliapilassa kaikki työntekijät ovat vastuullisia, huolellisia ja tarkkoja sekä hoitavat työnsä ripeästi.