lujabetoni_solid_house_300_CMYK

Pienpaalu yllättää positiivisesti

Lujabetoni on ympäri Suomen tunnettu, vielä kuusikymppisenäkin reippaasti eteenpäin porhaltava perheyritys. Aikanaan toiminta lähti liikkeelle kaivonrenkaista, mutta tähän päivään mennessä tuoterepertuaari on laajentunut kattamaan lähes kaiken, mitä betonista vain voi kuvitella tehtävän. – Suurin osa liikevaihdostamme tulee elementeistä, mutta niiden lisäksi valmistamme myös paaluja, harkkoja, ontelolaattoja, valmisbetonia… Lista on lähes loputon, naurahtaa tuotepäällikkö Pekka Pihlajamäki.

Muutamia vuosia sitten Lujabetoni lanseerasi uuden tuotteen, Luja-pienpaalun. Kyseessä on jatkettava betonipaalu, joka soveltuu erityisen hyvin omakotitalorakentamiseen, mutta myös astetta isompiin kohteisiin, kuten päiväkoteihin, liikerakennuksiin tai navettoihin. Luja-pienpaalua käyttämällä ei synny hukkaa, mikä luonnollisesti tarkoittaa myös rahallisia säästöjä. Kustannustehokkuuden voi todeta jo syöttämällä tarvittavat tiedot Lujabetonin nettisivuilta löytyvään laskuriin, joka arvioi paalutuksen hinnan Luja-pienpaalua käytettäessä.

Paalutus on usein parjattu työvaihe ja siihen liittyy paljon negatiivisia mielikuvia. Pihlajamäki vakuuttaa, että todellisuudessa pelko on kuitenkin aiheeton. – Luja-pienpaalua käytettäessä tärinät eivät ole koskaan yltäneet lähellekään raja-arvoja. Luja-pienpaalujen lyönnistä aiheutuva tärinä vastaa maanrakennustyötä hän toteaa. Jatkuvasti kasvava ja kehittyvä lyöntiyhteistyöverkosto takaa Luja-pienpaalujen saatavuuden ympäri Suomen. – Varsinaisten paalujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme siis myös niiden lyönnit ja tarvittavat mittaukset, Pihlajamäki kertoo.