Pientä pintakäsittelyä

Oletko kyllästynyt varaamaan autosi huollon yhdestä paikasta, pesun toisesta ja renkaanvaihdot kolmannesta? Tänä päivänä elämä on hektistä ja kilpailu yrittäjien kesken on kovaa. Se on luonut markkinoille täyden palvelun taloja, mikä helpottaa kuluttajia kiireen keskellä.

liedonautopesuVuonna 2011 Jari Vuorinen perusti Lietoon ensimmäisen autojen käsinpesuaseman, Liedon Autopesu Oy:n. Yrityksen palvelukonseptiin kuuluu sekä yksityisten että yritysten henkilöautot, moottoripyörät, kuorma-autot ja kaivinkoneet. Ajoneuvon arvon säilymisen kannalta onkin erittäin tärkeää pitää myös maalipinnasta huolta. Auton käsinpesu on hellävaraisempi ja huolellisempi vaihtoehto konepesulle sekä puleerauksella saadaan autosta kuin uusi.

Yrityksen tarjonta on myöhemmin kasvanut ja tällä hetkellä asiakas saa saman katon alta lähes kaikki auton ylläpitoon tarvittavat palvelut. Käsittäen edelleen autojen käsinpesun, -vahauksen, -puleerauksen, mutta myös perushuollot, renkaiden vaihdot sekä –kausisäilytyksen. Yritys tekee myös vaihtoautokauppaa ja jälleen myy ammattikäyttöön Nertan pesuaineita. –Tuotteet ovat markkinoiden johtavia puhdistusaineita, Vuorinen selvittää. Asiakas voi siis valita autolleen mieleisensä hoitopaketin ja kaiken lisäksi pesuaseman vieressä on katsastuskonttori, jonka kanssa Liedon Autopesu Oy tekee hyvää yhteistyötä.

Heidän kiillottamat autot ovat erinomainen markkinointiväline. -Asiakas kun ajaa kotiinsa, naapurit näkevät upeasti kiiltävän ja puhtaan auton, jonka jälkeen he seisovat jonossa meidän ovemme takana, hän naurahtaa.