viherpalvelua-mirkka-peltola_2_solidhouse_web

Piharakentamisen ammattilaiselle riittää kysyntää

Merimaskusta käsin lähialueilla toimiva Viherpiha Mirkka Peltola on pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen erikoistunut pieni perheyritys. Talvisin yritystä työllistävät pihasuunnitelmat, puunkaadot sekä -leikkaukset, kun taas kevät ja kesä ovat piharakentamisen aikaa. Kiireinen viime vuosi on saanut yrittäjä Mirkka Peltolan miettimään yrityksen laajentamista. Kesäisin yrityksellä on ollut tapana palkata kausityöntekijöitä helpottamaan kiirettä. – Ihmiset ovat löytäneet kotisivumme ja puskaradio toimii, Peltola kiittelee. Yrityksen tunnettavuutta on lisännyt myös Eden-puutarhaohjelmassa mukanaolo sekä kuvausten ulkopuolella jatkunut yhteistyö Minna Toivasen kanssa.

Vaikka aikuisiällä puutarhuriksi opiskellut Peltola itse suosii ympäröivän luonnon huomioimista pihasuunnittelussa, otetaan kaikki asiakkaan toiveet tarkasti huomioon. – Jotkut pitävät puutarhanhoidosta ja toiset taas haluavat helppohoitoisuutta. Suunnittelemme pihan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, Peltola sanoo. Pihasuunnittelijaan kannattaa ottaa yhteyttä jo edellisenä kesänä, sillä kokonaisuudessaan projekti vie aikaa noin vuoden verran. – Edellisenä kesänä yleensä käydään paikan päällä tekemässä mittaukset, talvi menee suunnitellessa ja keväällä toimitetaan asiakkaalle vedokset. Kelien salliessa piha rakennetaan yleensä kesän aikana valmiiksi, Peltola kertoo.

Viherpalvelu Mirkka Peltolalta löytyy ammattitaitoa ja kalustoa mm. kivi- ja puurakentamiseen. Oman ammattitaidon ja hyvien yhteistyökumppaneiden ansiosta asiakas saa Viherpalvelu Mirkka Peltolalta kokonaisvaltaista palvelua.