Kaarinan-piha-ja-rakennus_2_solid_house_300_CMYK

Pihat kuntoon kesäksi

Kaarinan Piha ja Rakennus Oy on pian kymmenen vuoden ajan jatkanut yrittäjä Simo Kauppilan vanhempien oppeja pihojen ja puutarhojen rakentamisessa. Vuonna 2006 perustettu yritys ei juuri mainosta kaipaa, sillä hyvin tehty työ on poikinut lisää asiakkaita ja vuosien varrella toiminta on kasvanut. Yrityksen päätoimiala on piharakentaminen, mutta lisääntynyt rakentamispuoli on tullut vahvemmin mukaan kuvaan. – Kohteet ovat aina erilaisia. Teemme myös paljon kokonaisuuksia, esim. samalla kertaa pihan ja terassin, Kauppila kertoo. Remonttien ja uudiskohteiden lisäksi yritystä työllistävät kausiluontoisesti mm. pensasaitojen hoitotyöt, puiden kaadot ja talvella lumityöt.

Avaimet käteen -periaatteella toimiva yritys hoitaa kaikenkokoiset piharakentamiseen liittyvät työt. Kokemusta ja tietotaitoa löytyy myös ympäristön huomioivasta jäteveden puhdistuksesta, puhtaan juomaveden tekemisestä ja aurinkoenergiaa hyödyntävistä tuotteista. Tuttujen pitkäaikaisten paikallisten yhteistyökumppaneiden mm. sähkö- ja putkimiehien ansiosta urakat sujuvat nopeasti ja asiakkaan edun mukaisesti. Laajaan verkostoon kuuluu mm. Kirsti Palmun Keidas-Suunnittelu, jonne mahdolliset suunnittelutyöt hyvillä mielin ohjataan.

Vaikka työ onkin kausiluonteista, urakoita on kokoajan käynnissä sään sallimissa puitteissa. Kauppila muistuttaakin, että suunnittelu pitäisi aloittaa mahdollisimman aikaisin, mikäli mielii saada pihan kesäksi kuntoon: – Suunnitteluun on hyvä ryhtyä jo syksyllä. Talvella pitäisi jo tilata työlle tekijä, hän muistuttaa.

Kaarinan Piha ja Rakennus Oy:n kokonaisvaltaiset palvelut tuotetaan laadulla tavoitteena paras.