suomenpaineautot-web

Piileekö taloyhtiösi kaivoissa tulvariski?

Taloyhtiön pumppaamon huoltotoimenpiteet ovat edullisempia kuin korjaustoimenpiteet. Huoltamalla pumppaamon säännöllisesti, ennaltaehkäiset tehokkaasti tulvat.

Suomen Paineautot on ympäristötekniikan asiantuntijatalo, joka palvelee ammattitaidolla isännöitsijöitä, huoltoliikkeitä, taloyhtiöitä, putkiliikkeitä, rakennusliikkeitä, kaupunkeja, kuntia ja kotitalouksia. – Toimimme pääosin Etelä-Suomen alueella, mutta myös laajemmalla alueella asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelupalettimme on laajentunut vuosien varrella nimenomaan asiakkaiden tarpeiden mukaan, sillä asiakkaiden suunnalta tulee jatkuvasti kyselyjä, josko meiltä saa tietyntyyppistä apua. Tästä hyvä esimerkki ovat höyrysulatukset, jotka otimme mukaan asiakkaiden pyynnöstä. Teemme höyrysulatuksia talvisaikaan mm. rakennustyömailla ja lisäksi tarjoamme palvelua nyt myös satamille, toimitusjohtaja Sami Perälä kertoo.

Suomen Paineautot tekee myös paljon kiireellisiä toimeksiantoja korjaillen tulvivien kaivojen ja viemäreiden aiheuttamia vahinkoja. – Huolehtimalla ajoissa pumppaamoiden huollosta, hätäkorjaukset voitaisiin minimoida. Etenkin isännöitsijöiden kannattaa tiedustella huoltopalvelustamme, miten taloyhtiö voisi säästää kustannuksissa välttämällä hätätilanteet. Tämä on mielestäni asia, joka taloyhtiöissä olisi syytä olla hallussa, sillä ongelmista syntyy yleensä kallis vahinko.

Perälän mukaan yhtiö tekee pumppaamoiden huollot avaimet käteen -palveluna. – Hoidamme pumppaamoiden tarkastukset ja pesut vuosisopimuksella. Teemme palvelun mahdollisimman helpoksi eli hoidamme kaiken ja pidämme isännöitsijän, taloyhtiön tai kiinteistöhuollon ajan tasalla. Näin helpotamme heidän arkeaan ja varmistamme pumppaamon toimintavarmuuden. Uutena palveluna tarjoamme kokonaisia pumppaamopaketteja eli meiltä saa niin säiliön, anturit, ohjauskeskukset kuin kaikenkokoiset pumput sekä takaiskuventtiilit.