betoniruoste2_300_CMYK

Pinnalla nyt

Markkinoilta löytyy mielenkiintoisia tuoteuutuuksia, joiden avulla vanhankin asunnon saa päivitettyä näppärästi tähän päivään. 

korkkitrio_5_300_CMYKOhut, korkkipohjainen laminaattilattia kestää kosteutta

Hydrocork on vinyylipintainen, lukkopontillinen ja kelluva lattiamateriaali, jonka ydin on korkkia. HydroCork voidaan asentaa rakennuksen kaikkiin kuiviin tiloihin. Hydrocork-runkomateriaali on vedenkestävä, joten se ei turpoa joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Näin se soveltuu myös erinomaisesti tiloihin, joihin kulkeutuu runsaasti likaa ja kosteutta. Korkki vaimentaa myös tehokkaasti ääntä. 6 mm:n kokonaispaksuus tekee Hydrocorkista erinomaisen vaihtoehdon remonttikohteisiin.

Tiedustelut: Korkkitrio Oy

Vanhaa, uutta pintaa

Kährsin SMÅLAND-malliston avulla saat kotiin yksilöllisen ja rustiikkisen puulattian. Småland-mallistossa on kaksitoista leveälankkuista tammilattiavaihtoehtoa, joiden sävymaailma ulottuu kuulaan vaaleista ja viileistä lämpimiin ruskeisiin ja tummiin puuhiilen vivahteisiin. Jokainen lauta on käsitelty erikseen, ja niissä on näkyvillä puun syykuviot, oksat ja halkeamat. Pintakäsittelyinä on käytetty erikoiskäsittelyitä kuten kohokuviointia, voimakasta pinnan harjausta, sahausjälkiä ja vanhennushalkeamia. Tuloksena on eloisa pinta, jonka ilme vaihtelee valaistuksen ja katsomiskulman mukaan.

Tiedustelut: Upofloor Oy

Uuden ajan kokolattiamatot

Kokolattiamattojen käyttö on viime vuosina lisääntynyt paitsi julkisissa tiloissa myös kodeissa. Mattojen laatu on myös parantunut – ne eivät likaannu, sähköisty eivätkä nukkaannu. VM-Carpetin kokolattiamatot eivät pölyä, joten ne sopivat myös allergia- tai eläinkoteihin. Kokolattiamatto tasoittaa ääniä ja pehmentää kodin tunnelmaa. Pohjan liukumattoman pinnan ansiosta matto tarttuu tiukasti alustaansa eikä sitä tarvitse kotioloissa välttämättä liimata. Jalkalistojen ja raskaiden huonekalujen alla se pysyy hyvin paikallaan.

Tiedustelut: VM-Carpet Oy

Betoni- ja ruostepinnoite, joka taipuu

Home4U:n taipuisien betoni- ja ruostepinnoitteiden paksuus on vain 2mm, joten se voidaan asentaa lähes mille tahansa seinäpinnalle. Betoni- ja ruostepinnoite taipuu myös kaareviin pintoihin. Näin saat nopeasti ja helposti trendikkään lookin.

Tiedustelut: Helsinki Home4U Oy

Samettista pintaa mikrosementillä

Mikrosementti on erinomainen päällyste niin lattia- kuin seinäpintoihinkin. Saat nopeasti ja edullisesti betonin näköistä, samettisen tuntuista pintaa kaikkialle kotiisi, olitpa päällystämässä betonia, puuta, laminaattia tai laattoja. Mikrosementtiä voi käyttää kaikkialla kodin sisätiloissa, myös kosteissa tiloissa. Yksi ja sama tuote soveltuu käytettäväksi lattia- ja seinäpinnoitteena.

Tiedustelut: Counterform Distribution Oy

Kivikin voi olla kevyt

Skinrock®-kivipinta hämää katsojaa. Luonnonkivipinta tekee jokaisesta neliösenttimetristä ainutlaatuisen, sillä Skinrock-malliston pinnat ovat aitoa luonnon liuskekiveä ja kvartsiittia. Skinrock® -kivipinnat ovat kuitenkin vain muutaman millimetrin paksuisia, joten ne on kevyt asentaa. Skinrock® soveltuu mainiosti ulko- ja sisäkäyttöön sekä kosteisiin tiloihin.

Tiedustelut: Skinrock Finland Oy

Ovi liukuu seinän sisään

Eclisse Pocket Door -liukuovet avaavat uusia mahdollisuuksia kodin sisätilojen suunnitteluun. Seinän sisään liukuvat väliovet ovat moderni ja tyylikäs ratkaisu, joka säästää tilaa, lisää sisustamisen vapautta ja parantaa esteettömyyttä. Kun väliovien avaamiselle ja sulkemiselle ei tarvitse varata käyttötilaa, voidaan kodin kaikkia seinä- ja lattia-aloja hyödyntää sisustamisessa entistä kokonaisvaltaisemmin. Pocket Door -kehys rakennetaan osaksi väliseinärunkoa, jolloin liukuovet liukuvat avattaessa piiloon seinän sisälle.

Tiedustelut: Muotolevy Oy

Kaiku pois!

Uudenkin kodin pinnat saattavat kaivata päivitystä. Jos kotona on korkeita tiloja, niiden ongelmana on usein huono akustiikka. Akustiikkatuotteiden huokoiset materiaalit imevät ääniaaltoja ja lisäävät näin myös tilan viihtyvyyttä. Art4U tulostaa tauluja asiakkaan omista kuvista tai valmiskuvista. Kuvien pohjana voi toimia ääntä akustoiva Konton turvelevy tai Ecophonen akustiikkalevy. Akustiikkalevyä voidaan myös leikata muotoon, jolloin saadaan aikaan visuaalisesti hienoja elementtejä. Vesa Puttosen kolmiulotteinen Lip on näyttävä, akustoiva taideteos.

Tiedustelut: art4u.fi

Nestemäinen kangastapetti

Nestemäinen kangastapetti on vesipohjainen, saumaton kangastapetti, joka sopii kaikenlaisille pinnoille. Tuote tulee kilon pussissa, johon lisätään noin 6 litraa vettä. Pussillisella nestemäistä kangastapettia tapetoi 3-5 neliömetriä seinäpintaa. Työkaluiksi tarvitaan vain muovilasta ja ämpäri, liima-aineena käytetään tärkkelyspohjaista tapettiliisteriä. Tapettiin on käytetty tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaita: pääosin puuvillaa ja silkkiä. Saatavilla on useita väri-, sävy- ja kuiturakennevaihtoehtoja.

Tiedustelut: Suomen Betonileimasin Oy