j-martti_solidhouse_300_CMYK

Pioneerina Kakolanmäessä

Rakennuspalvelu J.Martti & Co Oy saneeraa pioneerina entistä Kakolan vankimielisairaalaa, joka on yhtiölle unelmien täyttymys.

Toimitusjohtaja Janne Martti kertoo, että yhtiö on ollut ensimmäinen toimija Kakolanmäellä. – Saneeraamme parhaillaan entistä Kakolan vankimielisairaalaa. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ihastuimme oitis tähän vanhaan upeaan graniittilinnaan ja meille tuli vahva tunne siitä, että tästä voi syntyä jotain upeaa! Olen siitä edelleen hyvin vakuuttunut, sillä uskomme myös Kakolanmäen vetovoimaisuuteen, Kakolanmäki on ainutlaatuinen alue ylhäisessä yksinäisyydessään ja tällä hetkellä Turun ehdoton ykköspaikka, Martti hehkuttaa. Forenom Oy on solminut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen kohteeseen. Asunnoista tulee Forenomin kategoriassa korkealaatuisia Suites-asuntoja, joihin ensimmäiset asukkaat toivotetaan tervetulleiksi 1.9.2016 alkaen.

Yhtiö saneeraa nyt siis historiallisesta vankimielisairaalasta kohdetta, jonne valmistuu 37 asuntoa. Asunnoista 23 on yksiöitä ja loput kaksioita kooltaan 26 – 42 neliötä. – Asunnot ovat täysin moderneja ja korkealaatuisesti varusteltuja. Olemme myös kiinnittäneet erityistä huomiota kohteen turvallisuustekniikkaan. Graniittinen julkisivumateriaali tekee kokonaisuudesta täysin ainutlaatuisen, mutta myös sisätilojen käytävätiloissa voi aistia glamouria ja historian havinaa. Huoneistot ovat paitsi tasokkaita myös yksilöllisiä, sillä huonekorkeus on huimat 3,4 metriä. Vanha ja uusi yhdistyvät asunnoissa hienosti vanhan tiiliseinän, vaaleiden pintojen ja modernin keittiön ansiosta. Kaukolämpö puolestaan tasaa pakkashuiput ja ilmalämpöpumppu tuo asumiseen energiatehokkuutta.

Kohteen ulkotiloihin ja ympäristöönkin on panostettu. – Puutarhaan rakennetaan kävelyreitit ja yläpihalle serpentiinipolku, jonne syntyy vihreä keidas. Puut ja rakennuksen julkisivu valaistaan, joten kokonaisuus on valmistuessaan huomiota herättävän upea!