Tools_solid_house_300_CMYK-4_2015

Pohjoismaiden suurin teollisuutta palveleva ketju

TOOLS on iso kansainvälinen ketju, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa liikkeitä on yhteensä 30 etelästä pohjoiseen. TOOLSin valtavasta tuotesortimentista löytyy paljon sellaisia tuotteita, joita ei perinteisistä rautakaupoistakaan saa.  Varastoon on panostettu erityisen paljon, ja hyvän arsenaalin myötä asiakkaan ei koskaan tarvitse lähteä tyhjin käsin, oli kyse sitten laakereista, kiinnikkeistä tai suojavaatteista. TOOLSissa ollaan myös erittäin taitavia hankkimaan asiakkaille erikoistuotteita oman vakiovalikoiman ulkopuolelta.

Turun paikallisjohtaja Lasse Bäckmanin mukaan työturvallisuuteen liittyvät tuotteet nousevat joka vuosi yhä enemmän esiin. Yrityksissä panostetaan selvästi enemmän työturvallisuuteen ja asianmukaisiin suojavarusteisiin, mikä on erittäin positiivinen kehitys eri aloilla. Bäckmanin mukaan suojavarusteet voidaan räätälöidä jokaiselle yritykselle sopivaksi ja esimerkiksi brodeerauksilla lisätä yhtenäisyyttä tai markkinoida yritystä. Tuoterepertuaarista hän nostaa erityisesti yhden tuotteen esiin, nimittäin viiltosuojakäsineet. Bäckman kertoo niiden kehittyneen valtavasti viimeisen vuoden aikana ja olevan ominaisuuksiltaan erinomaiset. Käsineitä riisumatta kykenee jopa hienompaan mekaaniseen työhön.

TOOLS on onnistunut erinomaisesti valikoiman luomisessa ja toiminnan standardisoimisessa. Samalla pääfokus on siirtynyt asiakasyhteistyöhön ja sen haltuun ottaminen on kehittynyt vahvasti viime vuosina. Bäckman kertoo, että TOOLSissa pyritään tulevaisuudessa olemaan entistä parempia ja selkeästi asiakkaan ykkösvalinta. – TOOLS-ketju on nyt ollut Suomessa kymmenisen vuotta, joten saamme tehdä paljon töitä sen eteen, että todellakin olemme ensimmäisenä asiakkaan mielessä, kun hänen täytyy tehdä hankintoja. Teollisille tuotteille on kuitenkin jatkossakin kysyntää, joten asiakasaktiivisuuden lisääminen on tällä hetkellä se työ mikä on edessä.  Haluamme toiminnallamme luoda asiakastyytyväisyyttä ja sitä kautta voittaa asiakkaiden luottamuksen.