maskun-kattopinnoite_300_CMYK

Polyureapinnoitteella kestävämpi katto

Maskun Kattopinnoite Oy tarjoaa kattosaneerauksiin laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja aina maalauksesta suoja-ainekäsittelyiden kautta pinnoituksiin. Liikevaihto on ollut kasvussa jo useita vuosia, ja myös tulevaisuus näyttää valoisalta. Liikevaihdon kasvuun osasyynä on Maskun Kattopinnoite Oy:n alla toimiva Suomen Pinnoitetyö, joka tarjoaa polyureapinnoittamista. Polyure apinnoittamisen avulla päästään entistäkin parempiin ja kestävimpiin lopputuloksiin.

Polyureaa valmistaa alansa edelläkävijänä hollantilainen Prokol ja sen käyttökohteita ovat ennen kaikkea huopakatot sekä huonokuntoiset pelti- ja mineriittikatot. Pinnoitteen avulla katosta saadaan täysin saumaton ja siten vesitiivis sekä kestävä. Polyureakäsittely on myös nopeampi tehdä ja laajemmissa kohteissa edullisempi vaihtoehto kuin huopa. Myöhempi hävitys polttamalla ei myöskään ole ongelma, sillä pääosin muovista koostuva polyurea ei lukeudu ongelmajätteisiin. Polyurea on paloturvallinen ja täyttää kaikki Suomen lainsäädännön kriteerit. B roof (t2) on Suomen rakennusmääräysten mukainen palotesti huovalle ja bitumille. Kattojen lisäksi polyurealla on lukuisia muitakin käyttökohteita, esimerkkinä mainittakoon uima-altaiden pohjat, joihin se vesitiiviytensä vuoksi soveltuu erinomaisesti.

Suomen Pinnoitetyö on ollut ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön polyureapinnoitteita Suomessa ja yrityksessä uskotaan vahvasti myös tuotteen menestykseen tulevaisuudessa. Esimerkiksi naapurimaassa Ruotsissa sillä on jo vahva markkinasija. Yrittäjä Janne Lievejärvi toivookin, että asiakkaat tutustuisivat huolella polyurean tarjoamiin mahdollisuuksiin, sillä tuotteen potentiaali on kiistaton ja käyttöala uskomattoman laaja.