kaarinan-putkistohuolto_solidhouse_web

Putkistojen ammattilainen on aina valmiina auttamaan

Putkistosaneeraus Eerola Oy:hyn kuuluvan Kaarinan Putkistohuollon toiminta on laaja-alaista. Siihen kuuluvat mm. viemäreiden, erotinten ym. huollot ja kuntokartoitukset, suurtehoimuroinnit ja -puhallukset, sekä 24 h päivystyspalvelu. Talvella yritystä työllistivät usein pakkasjaksoista johtuvat putkistojen ja kaivojen jäätymiset. Koviin pakkasiin kannattaisikin varautua jo kiinteistön rakennusvaiheessa panostamalla vesijohtojen ja viemäreiden kunnolliseen eristykseen ja lämpövastusten asentamiseen. – Monessa paikassa lämpövastus kytketään pois kesäisin, joten on tärkeää muistaa kytkeä se takaisin päälle. Vastusten toimintaa on hyvä seurata –ne eivät ole ikuisia, muistuttavat yksikön päällikkö Matti Käppi ja työnjohtaja Eero Jalonen.

Kesäisin yritystä työllistävät mm. salaoja- ja sadevesiprojektit sekä läpi vuoden tehtävät huoltopesut ja kuvaukset. Putkistojen kuvaaminen ei koske pelkästään vanhoja linjastoja, vaan mm. rakennusliikkeet kuvauttavat myös uudet viemärit ennen kohteen käyttöönottoa. Kuvauksesta saadut dokumentit toimivat heille työn takuuna. – Putkistot menevät tukkoon vain kahdesta syystä: siellä on jotain sinne kuulumatonta tai ne ovat viallisia, Käppi ja Jalonen toteavat. Usein syy tukokseen voi olla myös putkiston rasvoittuminen, jolloin paikalle on kutsuttava ammattilainen. Putkenavaaja-aineet hajottavat jonkin verran alkavia rasvatukoksia. – Mutta kun viemäri on kokonaan tukossa, aineita on turha enää laittaa, Käppi ja Jalonen neuvovat.

Oli kyseessä sitten akuutti putkirikko tai vaikka säännöllisen huoltosopimuksen tarve, Kaarinan Putkistohuolto palvelee yksityisiä, asunto-osakeyhtiöitä ja kaupunkeja Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa: – Meihin voi ottaa yhteyttä kaikissa alaan liittyvissä murheissa!