Lounais-suomen-kuivajääpuhdistus_solid_House_300_CMYK

Räjähtävää lian poistoa

Lounais-Suomen Kuivajääpuhdistus tarjoaa nimensä mukaisesti puhdistus- ja puhallustöitä käyttäen eri menetelmiä, kuten kuivajää- ja höyrypuhdistusta sekä sooda- ja lasimurskapuhallusta. Yrityksen puhdistusmenetelmät mahdollistavat lukuisten eri pintojen hellävaraisen ja samalla tehokkaan käsittelyn. Osa ammattitaitoa onkin vahva tieto siitä, mikä menetelmä sopii millekin pinnalle parhaiten.

Puhallusmenetelmien tehokkuutta ja puhdistustekniikkaa voi olla vaikea ymmärtää tai arvostaa ilman tarkempaa tietoa siitä, miten ne toimivat. Esimerkiksi kuivajääpuhdistus tehdään ilman kemikaaleja, joten se soveltuu erityisen hyvin elintarviketeollisuuteen sekä muovi- ja metalliosien käsittelyyn. Puhdistuksessa lämpötilaero ja liike-energia rikkovat likakerroksen, jonka jälkeen käytettävät kuivajääpelletit höyrystyvät ja laajenevat 800-kertaisiksi räjäyttäen lian irti puhdistettavasta pinnasta. – Kuivajäällä saa esimerkiksi musteen irtoamaan paperista ilman, että paperi hajoaa, yrittäjä Tuomas Kant kertoo. – Erilaisten koneiden puhdistus sujuu myös helposti ja nopeasti tällä menetelmällä, sillä niin kauan kun puhdistuslaitteen suutin ylettyy koneen puhdistettaviin kohtiin, konetta ei tarvitse purkaa osiin.

Kant voi monipuolisesti auttaa asiakkaita erilaisissa puhdistustöissä, oli kyse sitten auton puhdistuksesta tai tiiliseinän graffitien ja teiden ajoratamaalausten poistamisesta. Näihin töihin lasimurskapuhdistus sopii erinomaisesti, sillä se poistaa lian tehokkaasti vahingoittamatta pintoja, jotka eivät esimerkiksi kestä hiomista.

Lounais-Suomen Kuivajääpuhdistuksen toimivat menetelmät ja yksityiskohtainen viimeistely ovat tehneet vaikutuksen asiakkaisiin. – Tutustumme huolellisesti käsiteltävään kohteeseen ja työnjälki on aina siisti. Näin voimme taata parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.