Golden_shine_4_solid_house_300_CMYK

Rajoja rikkova siivousalan yritys

Tutustu yritykseen www.goldenshine.fi

Rakennustyömaiden siisteys on ensisijaisen tärkeää työturvallisuuden kannalta, kun isoja roskia ei loju kompastuksen riskinä työmiesten tiellä. Siisteyden ylläpito antaa myös rakennusmiehille mahdollisuuden keskittyä täysin omiin työtehtäviinsä, ja tehokkaasti käyttämään työaikansa hyväksi.

Siivousala mielletään helposti naisten alana, mutta Ville Hellgren päätti rikkoa rajoja, kun hän perusti oman siivousyrityksensä vuonna 2009. Perussiivouksesta alkanut toiminta on vuosien aikana kehittynyt yrityspuolen toimistosiivouksiin sekä julkisivuprojekteihin. Nyt Hellgren työntekijöineen suuntaa uusille aloille ja suurempien projektien pariin. Nuoresta iästä huolimatta Golden Shine Oy:n henkilökunta koostuu ammattitaitoisista työntekijöistä, jotka ovat valmiita joustamaan työhön kuin työhön.

Rakennusala kiehtoo

Tällä hetkellä Golden Shine hakee kasvua rakennusalalla työmaasiivouksien parissa. – Toivomme rakennuttajista hyviä yhteistyökumppaneita, joita autamme rakennustyömaiden siisteyden ylläpidossa, Hellgren kertoo. Siivouspalvelu antaa työmiesten keskittyä olennaiseen, nimittäin rakentamiseen. Siisteys on myös työturvakysymys, sillä työmaalla loikoilevat roskat voivat johtaa työtapaturmiin. Hellgren tarjoaa rakennuttajille kokonaisuuksia ylläpitosiivouksesta työmaan loppusiivoukseen, jonka lisäksi Golden Shinen vetreät ja nuoret työntekijät ovat valmiita toimimaan myös apumiehen roolissa eri tilanteissa työmaalla. – Olemme joustava kumppani, joka voi auttaa muussakin kuin pelkästään lakaisemisessa.

Haastavat kohteet sopivat innokkaille tekijöille

Asiakkaille räätälöidään aina oma paketti, joka vastaa siivoustarpeisiin. Golden Shinellä ollaan valmiita kaikkeen ilman rajoituksia, haastavat työtehtävät otetaan rohkeasti vastaan ja uusiin työtilanteisiin opitaan hyvällä asenteella. – Siivousliikkeitä on olemassa paljon, mutta haastaviin kohteisiin tekijöitä on vaikeampi löytää. Tässä olemme löytäneet markkinaraon Turussa. Olemme hankkineet kaluston, joka soveltuu vaikeisiin ja korkeisiin paikkoihin, ja näin olemme voineet tarjota julkisivupesuja suuremmissakin kohteissa, Hellgren kertoo. Turun telakalla tehty luksusristeilijän ikkunapesu on jo omiaan kuvailemaan Golden Shinen kykyä toimia eri tilanteissa.

Hellgren toivoisi lisää yhteistyötä taloyhtiöiden kanssa, sillä ikkuna- ja julkisivupesut ovat tärkeä osa kiinteistöjen ylläpitoa sekä Golden Shinen erikoisuutta. – Julkisivuista ja ikkunoista kannattaa pitää hyvää huolta, aivan kuten autotkin huolletaan ja pestään. Pidemmän ajan laiminlyöntiä on vaikea pelastaa ja työ voi koitua kalliiksi. Pesulla julkisivusta saadaan uudenveroinen ja suojakäsittelyn jäljiltä pinta myös säilyy puhtaana ja ehkäisee sammaleen ilmestymisen.

Ammattitaidolla muiden ohi

Hellgren ryhtyi yrittäjäksi heti armeijan jälkeen ja kertookin oppineensa paljon kantapään kautta, mutta kouluttautuminen on säilynyt ykkösprioriteettina. Henkilökunta käy säännöllisesti koulutuksessa asiakaspalvelusta lähtien. – Jatkuva oppiminen on tärkeää, ja halua siihen löytyy. On tärkeää, että koko tiimillä on luvat kunnossa, ja että hyvä tekeminen myös näkyy asiakkaan luona, hän toteaa. Rakennustyömailla toimiminen vaatii nykyään paljon, mikä myös näkyy paperityön ja lupien määrässä. Hellgrenin mukaan kovat vaatimukset ovat vain positiivinen asia, sillä ne erottavat jyvät akanoista, jolloin työnsä tosissaan ottavat pääsevät tosiammattilaisten työtehtäviin. Näin asiakaskin voi olla varma siitä, että toimija kunnioittaa työturvallisuutta ja alan määräyksiä sekä käyttää asianmukaisia varusteita.

Golden Shinella ollaan ylpeitä siitä mitä tehdään, ja sen ovat asiakkaatkin huomanneet. – Jotain olemme tehneet oikein kun asiakkaat toistamiseen käyttävät palveluitamme ja tuovat mukanaan uusia asiakkaita, Hellgren toteaa. Tekemistä täydentää hyvä yhteishenki, halu venyä ja tehdä parhaansa, mikä Hellgrenin mukaan on iso voimavara yrityksessä.