RTV_solid_house_300_CMYK

Rakentajan luotettava yhteistyökumppani

Lisätietoja yrityksestä: www.rtv.fi

Kun remonttihaaveet siintävät mielessä, on kokeneesta ja luotettavasta kumppanista suuri apu. Ennen töihin ryhtymistä kannattaisikin ensin konsultoida alan ammattilaista.

Pintamateriaalien myyntiin erikoistunut RTV on toiminut jo yli 60 vuoden ajan suomalaisten remontoijien ja rakentajien luotettavana kumppanina. Aikojen saatossa perheyritys on kasvanut valtakunnalliseksi toimijaksi ja tällä hetkellä yrityksellä on myymälöitä noin 30 kaupungissa. Turussa RTV on palvellut yritys- ja yksityisasiakkaita jo kahdenkymmenen vuoden ajan, vain liiketilat ovat toiminnan laajentumisen myötä vaihtuneet suuremmiksi. Turun toimipisteen lisäksi Varsinais-Suomen alueen asiakkaita palvelevat myös Salon ja Kaarinan myymälät.

Tuotteita jokaiseen makuun

RTV:n valikoimasta löytyy kaikki, mitä rakentaja tarvitsee: kalusteita, rakennustarvikkeita sekä paljon erilaisia lattian päällysteitä, laattoja, tapetteja ja maaleja. RTV:n tapettivalikoima yli 1 000 kuoseineen on ehdottomasti Suomen markkinoiden laajin. Myös laattoja löytyy valikoimasta runsaasti eri koossa ja väreissä. Tuotteiden laadut ovat kohdillaan, sillä esimerkiksi lähes kaikki valikoiman laatat, tapetit sekä julkisen tilat matot ovat yrityksen itsensä maahantuomia.

Vaikka suurin osa yrityksen asiakkaista on ammattilaisia, kuluttaja-asiakkaiden palveluun on panostettu RTV:llä erityisen paljon. Myymälöihin on rakennettu valmiita interiöörejä ja sisustusratkaisuja, jotka havainnollistavat hyvin materiaalien ominaisuuksia. Näyttelytilat on tehty palvelemaan nimenomaan kuluttajia. – Ihmiset tulevat myymälään katsomaan ja vertailemaan tuotteita. Kun miellyttävä tuote on löytynyt ja valinta tehty, rakentaja tulee tekemään hankinnat, Varsinais-Suomen aluejohtaja Tommi Suominen kertoo.
RTV:n myymälät ovat tunnetusti hyvin varusteltu. Pyrkimyksenä on pitää tuotteet jatkuvasti saatavilla. Jos haluttua tuotetta ei löydy myymälästä, sen toimitus onnistuu hetkessä. Yrityksen keskusvarasto sijaitsee sen kotipaikkakunnalla Riihimäellä. Oman kuljetuskaluston ansiosta tuotteet toimitetaan keskusvarastolta myymälään jo seuraavaksi päiväksi.

Pintamateriaalien vaihto kannattaa

Vaikka sisäpuolen pintamateriaalit ovat tänä päivänä teknisesti hyvin pitkäkestoisia, olisi niitä hyvä vaihtaa jo oman viihtyvyydenkin takia. Suomisen mielestä järkevä vaihtoväli olisi noin 5–10 vuotta: – Pienillä muutoksilla saadaan aikaan uutta ilmettä sisätiloihin. Kunnon materiaaleilla vaihtoväli pysyy pitkänä, joten laadukkaisiin tuotteisiin kannattaa satsata.

Talon ulkopuolisiin pintoihin olisi sen sijaan hyvä kiinnittää enemmän huomiota. Aurinko ja ilman kosteus lisäävät bakteerien määrää ja ulkona pintamateriaalit kuluvat muutenkin nopeammin. Säännöllinen pesu ja huolto pidentävät ulkopintojen vaihtoväliä. – Tässäkin tapauksessa huolto tulisi tehdä noin 5–10 vuoden välein, Suominen kertoo.

Tällä hetkellä sisustuksessa ovat pinnalla vaalean eri sävyt ja valkoinen. Kylpyhuoneen boordit ovat vaihtuneet valkoisiin, suuriin laattoihin ja olohuoneissa suositaan yksivärisiä, maalattuja seiniä. Tapetin käytön väheneminen näkyy Suomisen mukaan myös myynnissä. – Tällä hetkellä menee eniten näyttäviä tapetteja. Vahvoilla väreillä ja kuvioilla halutaan luoda huoneeseen efektiä, Suominen kertoo. Huoneen ilmettä pystyy helposti muuttamaan myös maalin väriä vaihtamalla. – Jopa mustan maalin saa peitettyä parilla maalikerroksella, Suominen muistuttaa.

RTV – rakentajan paras apu

RTV on määrätietoisesti rakentanut omaa konseptia, johon kuuluu olennaisesti laadukas asiakaspalvelu. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa asiakkaita valitsemaan sopivat tuotteet ja neuvoo mielellään myös esimerkiksi värien suhteen. Koulutetut myyjät tekevät asiakkaalle myös havaintokuvia vaikkapa tietystä laatasta. Suunnitteluneuvontaa voidaan pyytää myös yrityksen ulkopuolisilta sisustussuunnittelijoilta. – Jos emme osaa vastata johonkin kysymykseen, haemme siihen vastauksen. Haasteelliset tilanteet palvelevat myös meitä, Suominen kertoo.

Jos suunnitelmissa on aloittaa remontti, kannattaa aina käydä jututtamassa ammattilaista.
– Tulkaa rohkeasti myymälään kertomaan ajatuksistanne. Me palvelemme parhaamme mukaan, annamme vinkkejä ja ideoita remontointiin. Meidän laajasta valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin, Suominen hymyilee.