sg-rakentajat-web

Rakentamisen erikoisosaamista

Turussa ja sen ympäristössä vaikuttava SG-Rakentajat Oy on monipuolinen rakennusliike, joka on seitsemän toimintavuotensa aikana ollut urakoitsijana jo monessa mielenkiintoisessa ja vaativassakin kohteessa. Yrityksen työsarkaan on kuulunut alusta alkaen etenkin julkisia kohteita, kuten kouluja, päiväkoteja ja hoivakoteja. Tällä hetkellä suurin osa liikevaihdosta tulee uudisrakentamisen puolelta, vaikka saneerauskohteitakin löytyy.

Laadukas työjälki, aikatauluissa pysyminen ja luotettavuus ovat aikaansaaneet sen, että samat tilaajat haluavat SG-Rakentajat Oy:n mielellään useampaankin kohteeseensa. Viime vuosina yritys on ollut erityisen kysytty etenkin hoivakotirakentamisen puolella, jossa urakoitsijoilta vaaditaan myös erityisosaamista. – Rakentaessa täytyy pitää mielessä koko ajan se, miten vanhukset ja liikuntarajoitteiset pääsevät kohteessa kulkemaan. Pieniltä vaikuttavat asiat kuten oikein asennetut kynnykset, tukikaiteet, kahvat ja säädettävät kalusteet helpottavat huomattavasti tulevien asukkaiden arkea, tietää yrittäjä Antti Peltola.

Vuonna 1984 rakennusmestariksi valmistunut ja siitä saakka alalla toiminut Peltola pyörittää SG-Rakentajat Oy:tä yhdessä Jyrki Saaren kanssa, joka vastaa pääosin yrityksen Salon alueen kohteista. Kaksikon lisäksi yritys työllistää yhdeksän omaa miestä sekä joukon toiminimillä työskenteleviä aliurakoitsijoita. – Ympärillemme on muodostunut selkeä verkosto ja toiminimiporukkamme on paras mahdollinen. He tulevat paikalle silloin kuin pitääkin ja tuntevat työmaamme sekä tapamme, Peltola kiittelee.