aa-lux_solid_house_300_CMYK

Sähköalan ammattilaiset tuntevat asiakkaidensa tarpeet

Tutustu yritykseen: www.aa-lux.fi

AA-Lux Oy:stä löytyy innostusta ja tietotaitoa kaikkeen sähköön liittyvään. Kahden veljeksen, Anssi ja Antti Aarnion perustama yritys tunnetaankin luotettavana kumppanina etenkin sen kotipaikkakunnalla Loimaalla. – Suurin osa alueen kaupoista ja kouluista on meidän hoidossamme ja teemme työtä myös taloyhtiöiden kanssa, Anssi Aarnio kertoo. Luottamus toimii puolin ja toisin niin saumattomasti, että usein AA-Lux
saa lähes vapaat kädet urakoiden hoitamiseen.

Yrityksen menestys perustuu vankan ammattiosaamisen ohella myös sosiaalisiin taitoihin. – Asiakkaat ovat niitä, jotka meille työn antavat, joten on tärkeää pitää heidät tyytyväisinä. Monet asiakassuhteemme ovat muovautuneet niin pitkiksi, että osaamme jo aika hyvin lukea, mitä he haluavat, Aarnio hymyilee.

Sähköala kehittyy huimaa vauhtia, mutta AA-Luxin tavoitteena on pysyä aina askeleen verran muita edellä. – Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme viimeisintä tekniikkaa ja tekemään asiat niin kuin ne kuuluu tehdä, ei niin kuin ne on tehty aina ennen, Aarnio toteaa. Ideoita yrittäjät saavat niin alan lehdistä ja messuilta kuin tukkureiltakin. Ajatustenvaihto toimii myös toisin päin, sillä useat valmistajat ovat kiinnostuneita varsinaiset asiakaskontaktit hoitavien asentajien näkemyksistä.

Tällä hetkellä AA-Lux Oy asentaa uusinta mahdollista tekniikkaa YTK:n toimitiloihin. – Teemme sinne kaiken suunnittelusta lähtien, vaihdamme valaistuksen ledeiksi ja asennamme paljon automatiikkaa, Aarnio kertoo. – Kun ledit mukautuvat automaattisesti mm. ulkoa tulevan valon mukaan, putoaa sähkön kulutus valaistuksen osalta puoleen entisestä, yrittäjä arvioi.