sahkorex

Sähköalan yritys luottaa monipuoliseen palvelutarjontaan

Kuten turkulaisessa SähköRex Oy:ssä on huomattu, puhaltavat muutosten tuulet myös sähköalalla. Kehittyneen teknologian ja laajentuvan palvelutarjonnan myötä asiakkaiden ulottuville tulee jatkuvasti uusia mahdollisuuksia.

SähköRex Oy on toiminut Turun alueella vasta kolme vuotta, mutta siitä huolimatta yrityksen kasvu on ollut vauhdikasta. Toimitusjohtaja Pasi Sukuvaaran ohella yrityksessä toimii 5 ammattitaitoista asentajaa. Sähköasennuspalveluita on tarjolla sekä uudis- että saneerauskohteisiin, huolto- ja kunnossapitotöitä kaikentyyppisille asiakkaille yksityisistä rakennusliikkeisiin sekä talo- ja huoltoyhtiöihin. Tällä hetkellä alati kasvavaan asiakaskuntaan lukeutuu muun muassa Naantalin kaupunki, jonka kanssa yritys on tehnyt erillisen huoltosopimuksen, joka kattaa kaikenkokoiset sähkötyöt pistorasian vaihdosta aina isompiinkin sähköremontteihin. Pienen yrityksen kilpailuvalttina on joustavuus, joten esimerkiksi akuutteihin vikatapauksiin pystytään reagoimaan hyvinkin nopeasti.

Ei pelkästään tavanomaisia sähkötöitä

Vaikka SähköRexin pääpaino onkin sähkö- ja teleasennuksissa ja kyseisten järjestelmien kunnossapidossa, tarjoaa yritys asiakkailleen myös monia muita palveluita. Yhtenä erikoisalueena mainittakoon ilmanvaihtokoneiden korjaukset merkistä riippumatta. Aivan hiljattain mukaan ovat tulleet myös ilmalämpöpumppujen asennukset. – Teemme paljon erilaisia ja erikokoisia projekteja. Töitä ei juuri valikoida, sillä asiakkaan tarpeet ovat se, mistä lähdetään aina liikkeelle.

Kehittyvä tekniikka lisää sekä haasteita että mahdollisuuksia

Viimeisen kymmenen vuoden aikana sähköala on kehittynyt huimasti ja muutosten perässä pysyminen vaatii alalla toimivilta jatkuvaa kouluttautumista ja ajan hermolla olemista. Haasteiden lisäksi kehittyvä tekniikka tuo tullessaan myös mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Nykyään tarjolla on muun muassa älytalojärjestelmiä ja tietotekniikkapuolella taas kuituverkot alkavat olla jo aivan tätä päivää. Myös SähköRexillä on käynnissä monia projekteja uusien teknologioiden parissa, joten osaamisalue laajentuu jatkuvasti kuin itsestään.