helmi-saneerauspalvelut-web

Saneerauspalvelut erityisammattitaidolla

Taantuma ei ole vaikuttanut saneeraukseen erikoistuneen Helmi Saneerauspalvelut Oy:n työmäärään. Yrityksen monipuoliset remontointipalvelut tavoittavat jatkuvasti julkisen puolen asiakkaita sekä taloyhtiöitä, mutta myös yksityisiä Turussa ja sen lähikaupungeissa. Pitkäaikaisten asiakkaiden joukosta löytyvät mm. Polygon Finland Oy, Arkea Oy, Turun Seudun Rakennustekniikka Oy ja Veritas. Yrityksellä on laaja ja luotettava yhteistyöverkosto, jonka kautta se on mukana monessa yhteistyöprojektissa.

Helmi Saneerauspalvelut Oy:ltä löytyy valmiudet lähestulkoon kaikenlaiseen kiinteistön saneeraukseen. Yrityksen ammattitaitoisilla asentajilla on asianmukaiset sertifikaatit mm. märkätilojen vesieristykseen sekä palokatkoihin. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu huoneisto- ja vahinkosaneerausten lisäksi maalauspalvelut sekä laatoitus- ja mattotyöt. – Jos haluaa erikoisia laatoituksia tai mattotöitä, meiltä löytyy siihen erityisosaamista, kertoo laivateollisuudessa pitkään toiminut työnjohtaja ja yrityksen toinen osakas Timo Pirhonen. Suurten kasvutavoitteiden sijaan yritys haluaa tulevaisuudessakin panostaa henkilöstön kouluttamiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Seuraavana tavoitteena on kouluttaa tekijä vaativaan asbestipurkuun.

Helmi Saneerauspalvelut Oy tunnetaan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa laadusta ja luotettavuudesta. Yrityksen korkealaatuinen työ on esillä esimerkiksi Jyväskylän ja Lappeenrannan Finn­kino-elokuvateattereissa, jonne yritys on asentanut kokolattiamatot. Pian yrityksen taitavaa kädenjälkeä voi ihastella myös Hansakorttelin Aschanin kahvilassa.