produo_solidhouse_300_CMYK

Siivousalan moniosaajat

Vuonna 2015 perustettu Siivouspalvelu Pro Duo Oy on ikäänsä kokeneempi yritys, sillä sen perustajilla Mika ja Minna Holmbergillä on taustaa alalta jo yli kolmenkymmenen vuoden ajalta. Ehkä juuri samasta syystä tuore yritys on myös noussut pikavauhtia suosituksi alueen asiakkaiden keskuudessa. – Tarkoituksemme oli aloittaa hissukseen ja toimia vuoden loppuun saakka vain kahdestaan, mutta nyt meillä onkin jo 27 siivouskohdetta ja 11 työntekijää, Mika Holmberg naurahtaa.

Holmbergit eivät ole silti halunneet jäädä pyörittelemään papereita, vaan ovat mukana myös itse suorittavassa työssä. – Silloin on lähellä kenttää ja työntekijöitä. Pyrimme myös pitämään asiakaspalavereita noin kerran kuussa ja sitä asiakkaat arvostavat, he kertovat. Pitkään alaa seuranneen parin lähestymistapa työhönsä on muutenkin hieman eri kuin kilpailijoilla. – Siitä lähdetään, että meidän täytyy itse osata kaikki hommat. Silloin tietää mistä puhuu eikä vaadi keneltäkään mitään sellaista, mihin ei itse pystyisi, Mika Holmberg tiivistää. – Pidämme huolta henkilökunnastamme, koska he ovat vahvin voimavara tällaisella työvoimapainotteisella alalla, vahvistaa myös Minna Holmberg.

Omistajaparin oma vankka kokemus takaa sen, että Siivouspalvelu Pro Duo Oy pystyy hoitamaan niin ylläpitosiivouksia kuin tilaustöitäkin. Yritysasiakkaita löytyy laidasta laitaan aina eläinlääkäriasemasta toimistoihin ja tuotantotiloihin. Myös tarkkaa työtä vaativa sairaalapuoli on tullut Holmbergeille tutuksi jo ennen oman yrityksen perustamista. – Kokemusta löytyy jo niin paljon eri alojen siivouksista, että on vaikea keksiä mitään, mihin emme pystyisi, pari toteaa.