Forssan-sisärakenne_solidhouse_300_CMYK

Sisärakenteita asentava yritys tarttuu mielellään myös haasteisiin

Vuosittaisesta kasvusta nauttimaan päässyt Forssan Sisärakenne Oy toimii uudis- ja saneerauskohteiden alaslaskettujen kattojen, akustointien ja väliseinien asentajana. Palvelutarjontaan kuuluu myös monia erikoistöitä, kuten puurimakattoja tai Barissol-asennuksia. – Barissol-tekniikkaa varten kävimme koulutuksen Ranskassa ja olemme nyt yksi kolmesta suomalaisesta toimijasta, jolla on lisenssi kyseistä tekniikkaa varten, kertoo toimitusjohtaja Petri Söyring.

Yli 30 vuoden kokemuksella toimivassa yrityksessä tartutaankin mielellään haasteisiin ja ratkotaan vastaantulevat ongelmat nopeasti. Rakennusliikkeille lasketut ennakkohinnat auttavat koko projektin rahoituksen kaavailemisessa ja apua on muutenkin saatavilla aina suunnittelusta lähtien.

Yrityksen asiakaskuntaan on kuulunut jo kauan SRV:n, Skanskan ja YIT:n kaltaisia isoja rakennusliikkeitä. Julkisten tilojen urakoiden parissa toimitaan ympäri Suomen, ja tälläkin hetkellä käynnissä on noin 20 projektia, joista yksi merkittävimmistä lienee Länsimetron työmaa.

Noin kolmenkymmenen oman työntekijän ohella Forssan Sisärakenteen palveluksessa toimii myös joukko vuokratyöläisiä. – Laadukas jälki perustuu hyvään työnjohtoon. Sekä valvojat että me itse pidämme huolen siitä, että jokainen urakka tehdään aina kunnolla, Söyring kertoo. Toimitusvarmuuden takaa myös oma varasto, josta materiaalit löytyvät lyhyelläkin varoitusajalla.