deconella_solidhouse_web

Sisustus Deconella on sisustajan taivas

Deconella on suurenmoinen sisustajan taivas Porissa, josta löytyvät kotiin niin persoonalliset tapetit, valaisimet, huonekalut kuin ihanat sisustus- ja lahjatavaratkin.

Deconellan omistaja Tuire Antinluoma kertoo hankkivansa Deconellan tuotteet pääosin Pariisin ja Ruotsin sisustusmessuilta. – Koko ajan on kuitenkin kuljettava silmät auki, sillä sisustustrendit vaihtuvat tiuhaan. Sesongit ja vuodenajatkin vaikuttavat valikoimaan. Joulu on selkeä myyntipiikki, mutta myös kevään juhlasesonki ylioppilasjuhlineen ja häineen vilkastuttaa aina myyntiä, samoin kesän Pori Jazz.

Deconellan vahvuuksia ovat 700 neliöinen myymälätila ja valikoiman laajuus. – Meiltä löytyy tuotteita pienistä sisustustuotteista ja lahjatavaroista huonekaluihin, keittiövälineisiin, kodin tekstiileihin ja valaisimiin. Myös matot, kankaat ja tapetit kuuluvat valikoimaan. Käytännössä meiltä voi siis hankkia halutessaan kodin koko sisustuksen. Tuotemerkeistä suosituimpia ja tunnetumpia ovat Bloomingville, Lene Bjerre, Riviera Maison, Brabantia, Grand Design. Meiltä saa nyt myös herkulliset Nicolas Vahen ja Lakrids by Johan Bulowin tuotteet. Sisustussuunnittelussa teemme yhteistyötä sisustussuunnittelija Jenni Paakkarin kanssa. Pidämme myös usein suosittuja sisustusiltoja ja pyrimme näin palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Deconellassa on huomioitu myös miehet. – Avasimme hiljattain Tivoli-maailman, joka on asiakkaiden käytössä oleva pelihalli. Näin aviomies voi pelata vaikkapa erän biljardia kun vaimo shoppailee sisustustaivaan puolella.