sisustuksen g web

Sisustussuunnittelijan työ perustuu luottamukseen

Kodin tai toimitilan sisustaminen voi olla suuri urakka, johon oma osaaminen ja aika eivät riitä. Siinä tapauksessa on järkevää ottaa yhteyttä alan ammattilaiseen, joka osaa luoda viihtyisän ja tarkoituksenmukaisen tilan. Sisustuksen G. on kahdeksan vuotta vanha sisustussuunnitteluyritys, jonka asiantuntemus alkaa tilan pohjaluonnoksesta ja jatkuu aina viimeiseen loppusilaukseen asti. Yritys tekee yhteistyötä mm. NCC:n ja Lemminkäisen kanssa yksityisihmisten uudis- ja remonttikohteissa, mutta kokemusta löytyy myös julkisten tilojen, kuten ravintoloiden ja baarien sisustamisesta. Suunnittelutöiden lisäksi Sisustuksen G. piste myy tapetteja, mattoja sekä verhoilu- ja verhokankaita.

Työn kautta tapaa kaikenlaisia ihmisiä ja asiakaspalvelijana on myös osattava tulla toimeen kaikkien kanssa. Se sujuu hyvin Jaana Ahokoskelta, joka kertoo, että hän ja hänen yhtiökumppaninsa ovat helposti lähestyttäviä ihmisiä, joilla on hyvä huumorintaju ja ennen kaikkea tilannetajua. – Meille on tärkeää, että yhteistyö asiakkaan kanssa perustuu luottamukseen. Koen, että meidän kanssa luottamuksen saavuttaminen on onnistunut hyvin, sillä ihmisten kohtaaminen on ehdottomasti vahvuutemme. Ensimmäinen kohtaaminen on erityisen tärkeä, siksi teemme ilmaisia tarjouskäyntejä, joiden aikana tutustumme asiakkaaseen ja hänen toiveisiinsa. Kun tutustumme asiakkaaseen, osaamme paremmin luoda hänelle juuri sellaisen tilan, jonka hän toivoo.

Ahokoski onkin saanut hyvää palautetta palvelustaan ja yhteistyön sujuvuudesta. – Saamme paljon asiakkaita suositusten kautta. On mukavaa kuulla, että ihmiset pitävät työskentelystä kanssamme ja haluavat suositella meitä eteenpäin, hän kertoo.