RTV:n valikoimista löytyvät pintamateriaalit lattiapäällysteistä laattoihin, maaleihin ja tapetteihin sekä keittiö- ja kylpyhuonekalusteisiin, rautakauppatuotteita ja muita rakennustarvikkeita unohtamatta.

Suomalainen sisustus­kauppa palveluksessasi

www.rtv.fi

 

Suomalaisten yritysten keski-ikään verraten RTV-Yhtymä Oy saattaa olla iäkäs, mutta pintamateriaalien ja sisustustrendien maailmassa yritys loikkii ketterästi kuin nuori gaselli.

66-vuotiaasta perheyrityksestä voi puhua yritysmaailman veteraanina. Riihimäellä sijaitsevien pääkonttorin ja keskusvaraston lisäksi RTV-Yhtymä palvelee 30 toimipisteessä ympäri Suomea. Yrityksen valikoimista löytyvät pintamateriaalit lattiapäällysteistä laattoihin, maaleihin ja tapetteihin sekä keittiö- ja kylpyhuonekalusteisiin, rautakauppatuotteita ja muita rakennustarvikkeita unohtamatta.

Valttina nopeus ja joustavuus

Yrityksen liikevaihdosta ammattikunta-asiakkaiden osuus on 75 prosenttia. Neljäsosa myynnistä tapahtuu suoraan kuluttaja-asiakkaille. Yritysasiakkaiden ryhmä muodostuu pääasiassa suurten rakennusliikkeiden aliurakoitsijoista. Yhä useammin RTV-Yhtymän asiakkaiksi löytävät myös putkistosaneerauksia tekevät yritykset.

Varsinais-Suomen paikallisjohtajan Tommi Suomisen vastuulla on Turun seudun kolme toimipistettä, jotka sijaitsevat Turussa, Salossa ja Kaarinassa. Suomisen mukaan RTV-Yhtymän vahvuudet piilevät korjausrakentamisen alalla, vaikka uudisrakentajia palvellaan yhtä suurella sydämellä.

– Korjausrakentamisen parissa pystymme palvelemaan kilpailijoitamme joustavammin. Ehdoton valttimme on oma kuljetuskalusto sekä erinomainen tavaran saatavuus, minkä ansiosta voimme taata nopeat ja toimitukset. Urakoitsija voi aina luottaa siihen, ettei työmaalla tarvitse varastoida tavaraa pitkiä aikoja, vaan meiltä saa oikean määrän oikeaa tavaraa oikeaan aikaan ja paikkaan, Suominen selvittää.

Oma maahantuonti toimii Riihimäen keskusvarastolta käsin, mistä materiaalit jaellaan eri toimipisteisiin. Tavaraa ei tarvitse tilata kuukauden päähän, vaan joustavuuden ja nopean reagointikyvyn ansiosta toimitusaikataulut pätevät lyhyelläkin varoitusajalla.

Tavoite on olla Suomen paras

Vaikka suurin osa asiakkaista on yrityksiä, ei RTV-Yhtymässä väheksytä kuluttaja-asiakkaita, sillä kuluttaja on lopulta RTV-Yhtymän tuotteiden loppukäyttäjä.

– Haluamme panostaa kuluttaja-asiakkaiden palveluun, tapahtui se sitten suoraan tai välillisesti. Haluamme kasvaa ja kehittyä jatkossakin, ja se tapahtuu aina asiakkaiden ehdoilla, Suominen toteaa.

– Valikoimiin ja palveluihin kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan henkilökohtaisesti. Näin pääsee parhaiten kokemaan palvelulupauksemme olla se paras sisustuskauppa.