Suuria liiketiloja

Kalusteasennus Uusitalo Ky on vuonna 2008 perustettu perheyritys, joka työllistää 15 kalusteasentajaa ja toiminta ulottuu ympäri Suomen. Yritys on erikoistunut suurien liiketilojen ja erityisesti myymälöiden rakentamiseen. Urakat pystytään toteuttamaan kokonaisvaltaisesti tyhjästä liikehuoneistosta aina somistukseen asti ja toimintaperiaatteena on joustavuus. Kohteina ovat niin uudis- kuin saneeraustyömaat.

” Kokonaisvaltaisia palvelupaketteja, joihin sisältyy sekä logistiikka että parhaimmillaan jopa myymäläkalusteiden välivarastointi purkutöiden ajaksi. ”

Kokonaisvaltaisuus kilpailuvalttina

Tämän päivän markkinoilla yritys pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisia palvelupaketteja, joihin sisältyy sekä logistiikka että parhaimmillaan jopa myymäläkalusteiden välivarastointi purkutöiden ajaksi. Vahvaa organisointia vaatii myös kauppakeskus ympäristöissä toteutettavat mittavat urakat, myymälöiden ollessa kuitenkin avoinna remonttienkin aikana. – Tärkeitä huomioon otettavia seikkoja työmailla ovat tavaroiden toimitus ahtaisiin tiloihin ja ennen kaikkea hyvä urakkasuunnittelu, jotta kaikki sujuu mutkitta, kertoo toinen yrittäjistä Petri Uusitalo.

Vain harvoin toteutetaan enää niin mittavia myymäläremontteja, että viedään kaikki vanha pois ja hankitaan uudet tilalle. Parhaimmillaan myymälän kasvojenkohotus voi onnistua kalusteiden sekä uudelleen järjestelyllä että pienillä uusilla hankinnoilla. Vanhoja olemassa olevia kalusteita pyritään nykyään hyödyntämään niin paljon kuin mahdollista, silti lopputulos voi olla täysin uusi. Kuljetuskalustoa yritykseltä löytyy niin pakettiautoista suuriin kuorma-autoihin kuin minibusseihinkin, joten miehistön sekä tavaroiden toimitus muualle Suomeen ei tuota ongelmia.