Talo on pääoma, josta kannattaa pitää huolta

Turun Kattosaneeraus on kahden pitkällisellä rakennusalan kokemuksella varustautuneen toimijan, Tuomo Anttalaisen ja Janne Vilanderin yhteinen yritys, joka tekee julkisivusaneerauksia, vesikaton uusintoja, oikaisua, lisälämmön eristyksiä seiniin ja uusia pintaverhouksia. Pääsääntöisesti asiakkaina ovat omakotitalojen omistajat.

Ennen

Ennen

Jälkeen

Jälkeen

Yritys tekee pelti- ja tiilikattoja, jonkun verran myös huopakattoja. Materiaaleista pelti on kevyt ja helppo asentaa, toisaalta tiili on hiljainen ja sen käyttöikä on pidempi. Saneerauksen jälkeen katon huolloksi riittää yleensä pelkkä lumenluonti ja sadevesijärjestelmien puhdistus. Julkisivusaneerauksissa yritys käyttää tuulensuojaeristeenä Runkoleijonaa, joka toimii samalla myös lämmöneristeenä. Tärkeintä on välttää kuitenkin liikatiivistämistä, sillä talon täytyy myös elää ja hengittää.

Korjausrakentaminen on nostanut päätään Turun alueella uudisrakentamisen hiljennyttyä. Olemassa olevien kiinteistöjen kunnossapito on entistäkin ajankohtaisempaa. Tekemätöntä työtä on parivaljakon mukaan paljon, ja he peräänkuuluttavat rohkeutta tarttua toimeen.
– Talo on pääoma, johon kannattaa sijoittaa. Jos kunnossapidossa oikaisee, se näkyy mm. jälleenmyynnissä. Kiinteistömarkkinoilla remontoitu talo erottuu joukosta ja sen myyntiarvo nousee.

Henkilökohtaista palvelua

Turun Kattosaneeraukselle asiakas on tärkeä. Hänen luokseen tullaan henkilökohtaisesti ja toteutus käydään läpi kohta kohdalta, jotta asiakas tietää saavansa rahoilleen vastinetta. Asiakasta ei unohdeta myöskään myöhemmin, vaan yrittäjät huolehtivat henkilökohtaisesti työn jälkitarkastuksesta sekä heti remontin valmistuttua että uudelleen puolen vuoden sisällä. Kaksikko pitää tärkeänä myös toimivaa kommunikaatiota. Asiakkaan kanssa laaditaan aina yksityiskohtaiset kauppakirjat, jotta molemmat osapuolet ovat selvillä siitä, mitä ollaan tekemässä. Terveiset talonomistajille ovat myös selkeät: – Pitäkää huolta kalleimmasta pääomastanne. Se säästää monelta stressiltä ja vaivalta!turunkattosaneeraus3