anticimex_solidhouse_web

Tarvitsetko apua tuhoeläinhallintaan, -torjuntaan tai elintarvikehygieniapalveluihin?

Anticimex on kokenut tuhoeläin­torjuja, joka poistaa ongelmat pysyvästi koko valtakunnan alueella.

– Tuhoeläinten torjunta on yksinkertaista, mutta tuholaisten lopullinen hävittäminen onnistuu vain, kun niiden lisääntyminen estetään. Torjuntamenetelmät vaihtelevat tuhoeläinlajin, esiintymisen, määrän, paikan ja koko tilanteen mukaan. Ammattimainen torjunta ratkaisee aina kokonaistilanteen ja tavoitteena on poistaa ongelma pysyvästi. Myös jälkiseuranta on tärkeää, jotta tuhoeläinongelma ei pääse uusiutumaan, kehityspäällikkö Juha Aro kertoo.

Anticimex Oy on globaali toimija, joka on toiminut Suomessa jo 15 vuotta. Kun Anticimex aloitti Suomessa, oli se ainoa yritys, joka tarjosi asiakkaille takuun tuhoeläinvapaasta ympäristöstä. – Tätä ajatusta sovellamme tänäkin päivänä.  Periaatteemme on, että pyrimme ennaltaehkäisemään ongelmia ennen kuin niitä pääsee syntymään.

Kiinteistö suojaan lintujen pesinnältä!

Perinteisen tuholaistorjunnan lisäksi Anticimex hoitaa myös kiinteistöjen lintusuojauksen. – Se tarkoittaa, että suojaamme kiinteistöjen rakenteet siten, että linnut eivät pysty niissä pesimään tai laskeutumaan palkkien päälle ja ulostamaan kulkureiteille. Tällaisia ovat esimerkiksi elintarvikkeiden lastausalueet.

Elintarvikehygieniapalveluiden ratkaisut ravintoloille ja elintarviketeollisuudelle

Anticimexin laajat elintarvikehygienian palvelut tarjoavat puolestaan ratkaisun suurkeittiöiden, ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden haasteisiin. – Kauttamme saa apua omavalvontasuunnitelman laatimiseen, sen toteuttamiseen ja kehittämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme myös hygienia- ja tuoteturvallisuusauditointeja, eri tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia sekä yhteistyössä Suomen laajimman analyysivalikoiman tarjoavan Eurofins Scientific Finland Oy:n kanssa räätälöidyn näytteenhaku- ja analyysipalvelun.  Teemme myös tarkastuksia ravintoloissa ja suurkeittiöissä hygieniatason ylläpitämiseksi ja ruuan turvallisuuden takaamiseksi.