ojarannanrakennus2

Tavoitteena uudistuotannon kehittäminen

Ojanrannan rakennuksen urakat ovat olleet viime aikoina hyvin koulupainotteisia. – Parhaillaan on menossa kolme pitkäkestoista koulukohdetta, kaksi Lohjalla ja yksi Jokioisilla, luettelee toimitusjohtaja Saku Kanasuo.

Markku Kosken vuonna 1996 perustaman yrityksen referenssilista on muutenkin kaikin puolin vakuuttava. Joukosta löytyy muun muassa Someron uimahalli ja lukuisia palvelutalojen ja terveyskeskusten saneerauksia ja laajennuksia noin 100km säteellä yrityksen kotipaikasta. Julkinen sektori, kunnat ja kaupungit ovatkin olleet yrityksen pääasiallisia työllistäjiä jo vuosia.

ojarannanrakennusMuutoksen tuulia on kuitenkin ilmassa, sillä viime aikoina Ojanrannan rakennus on kehittänyt vahvasti myös omaa uudistuotantopuoltaan. Tavoite on, että uudiskohteiden ja uusien asiakkaiden myötä yrityksen nimi liitettäisiin tulevaisuudessa yhä vahvemmin luotettavuuteen ja laatuun. Ennakkomarkkinoinnissa on jo useita kerros- ja rivitalokohteita niin Somerolla, Liedossa, Naantalissa kuin Turun Linnafältin puutaloalueellakin. Rakennettavat talot erottuvat edukseen sekä ulkonäöllisesti että laadullisesti, jolloin asiakas myös kokee saavansa vastinetta rahoilleen. – Nykyään varsinkin kaupunkien nuori asiakaskunta on yhä valveutuneempaa, Kanasuo pohdiskelee. – He tietävät, mitä on tarjolla ja osaavat esittää myös omia toiveitaan. Keskisuuren yrityksen organisaation on kuitenkin helppo mukautua kasvaviin vaatimuksiin, ja tuleva asukas pääsekin halutessaan vaikuttamaan esimerkiksi pintamateriaalien valintaan.