rakennuskylanpaa2

Täydellinen yhtälö

Kaikki alkoi yhdestä kaivinkoneesta. Kylänpää-Yhtiöt omaa pitkän ja tapahtumarikkaan historian, jonka lopputulos on ollut menestyvä ja palkittu liiketoiminta. Yhden työntekijän toiminta kehittyi jopa 90 henkilön leipätyöksi, ja ammattitaito on vailla vertaansa. 

rakennuskylanpaaKylänpää-Yhtiöiden historia alkoi vuonna 1979, kun Kauko Kylänpää aloitti yhden kaivinkoneen yrityksen yhdessä veljensä kanssa. Maanrakennuspalveluita tarjoava Rakenne-Kylänpää kehittyi veljesten toimesta kovaa vauhtia ja kasvoi merkittävästi muutaman vuoden aikana. Vajaat kymmenen vuotta perustamisen jälkeen Kylänpäät laajensivat palveluitaan talonrakentamisen puolelle. Tällöin Rakennus-Kylänpää perustettiin uudis- ja saneerausrakentamisen emoalukseksi.

Kauko Kylänpää toimii tänään Rakenne-Kylänpään toimitusjohtajana, ja tarjoaa yrityksen nimen alla kokonaisvaltaista maanrakennuspalvelua perinteisistä kaivutöistä ja pohjarakentamisesta kunnallisteknisiin töihin sekä vesi- ja viemärihuoltoihin. Kaupungit, kunnat ja vesiosuuskunnat luottavat Kylänpään laadukkaaseen työnjälkeen, ja kohteita toteutetaan aina Kemiöstä Poriin asti.

Menestyvä kaksikko

Jari Martelius liittyi Kylänpään toimintaan vuonna 1989 ja toimii nykyään Rakennus-Kylänpään toimitusjohtajana. Monipuoliseen talonrakennukseen keskittynyt toiminta palvelee niin julkisia kuin yksityisiä uudis- ja saneerauskohteita, omakotitalosta teollisuushalliin. Rakennusprojektit hoidetaan pääasiassa Varsinais-Suomen alueella.

Molemmat yritykset toimivat tiiviissä yhteistyössä toistensa kanssa, mutta suorittavat myös itsenäisiä projekteja. Monen vuoden toiminnan jälkeen yritys on tuttu yhteistyökumppani Varsinais-Suomessa, ja ammattitaitoinen henkilökunta on ansainnut asiakkaiden luottamuksen. Laadukas työ ja hyvä palvelu ovat antaneet kiitosta; vuonna 1991 Rakenne-Kylänpää sai kuntakohtaisen yrittäjäpalkinnon ja vuonna 2009 Kylänpää-Yhtiöiden perustajat palkittiin kultaisella yrittäjänristillä 30 vuoden yrittäjyydestä. Rakenne-Kylänpää on myös saanut Ralan sertifioinnin omasta laatujärjestelmästään. – Pyrimme aina erinomaiseen lopputulokseen ja tyytyväiseen asiakkaaseen, Kylänpää toteaa.