Tehokasta huoltoa autollesi

Turun Tehoauto Oy tekee kattavia huolto- ja korjaustoimenpiteitä henkilö- ja pakettiautoille. Palvelut sisältävät mm. varustelut, maalaustyöt ja peltikorjaukset. – Mitä tahansa autollesi sattuu, voit tuoda sen meille, yrittäjä Juha Yrjölä toteaa. Asiakkaita palvelevat kokeneet asiantuntijat, ja monipuolinen tarjonta mahdollistaa kaikki toimenpiteet vaivatta.

tehoautoYrjölä on toiminut autoalalla yli 30 vuotta ja tehnyt töitä asentajasta johtajaan asti. Kokemuksensa myötä hän koki, että asiat voisi hoitaa toisella tavalla. Hän uskoi voivansa tuottaa asiakkaan kannalta parempaa palvelua, ja perusti siksi oman monimerkkikorjaamonsa. Korjaamotoiminnan lisäksi hän myy uusia DAF-kuorma-autoja. Hollantilainen valmistaja on yksi Euroopan suurimpia, ja tuottaa huippulaadukkaita ajoneuvoja.

Yrjölä on alusta asti pyrkinyt tarjoamaan koko paketin saman katon alta. Lähitulevaisuuden viimeinen silaus on katsastuslinja korjaamon yhteydessä, jonka avulla mahdolliset katsastuksen aikana havaitut viat voidaan korjata heti paikan päällä. – Asiakas säästyy turhalta vaivalta ja saa koko katsastuksen korjauksineen hoidettua yhdellä kerralla. Yrjölä kertoo asiakaspalautteen kiteyttävän juuri sen, mihin yrityksessä on tähdätty; ystävällinen, ammattitaitoinen ja nopea palvelu. – Meillä on todella osaavaa porukkaa, joka panostaa erinomaiseen työnjälkeen. Meille saa aina tulla, vaikka kurvaisikin pihaan öljyn tai tuulilasipesunesteen täyttöä varten, me hoidamme asian luotettavasti ja ripeästi.