rakennus salama

Toimitilat sekä hankkeet räätälöidään asiakkaalle

– Olemme 1977 perustettu perheyritys. Teemme rakennusurakointia ja kiinteistöliiketoimintaa. Vuokraamme, myymme ja toimitamme avaimet käteen – mallilla urakoita sekä yksityisille että julkiselle sektorille, kertoo Rakennus-Salama Oy:n projektirakentamisesta vastaava Jori Salama.

Yritys valmistaa 20 henkilön voimin erilaisiin käyttökohteisiin tarkoitettuja tuotantotiloja aina pienistä peltisepänliikkeen pajoista, korkean teknologian vaatimiin jäähdytettyihin tuotantotiloihin, puhdastiloihin tai jopa paloasemiin asti. Heidän päätavoitteena on toimitettujen tilojen vuokraamisessa.

– Uusin kehityshanke on Turun Urusvuoreen valmistuva n. 5000m2 kokonaisuus. Alue on kehittyvä ja näkemyksemme mukaan sijainniltaan paras teollisuudelle, tuotannolle ja miksei toimistoillekin. Liikenneyhteydet ovat hyvät Naantalin ja Turun satamiin sekä Helsinkiin, Tampereelle että Rauma Pori – akselille.

Tekemisessä on tänä päivänä oltava laajuutta. Jotta rakennusalan yritys pystyy kehittämään itseään, on haettava toimialan ulkokaarelta uusia toimintatapoja voidakseen tarjota rakennuksen lisäksi erilaisia palveluja. – Esimerkiksi lämpölaitoshankkeessa olisimme lämmöntuottajina, ideoi Salama.

Kaupungeille ja kunnille yrittäjän viesti on, että nyt on edullista investoida vaikka koulujen saneerauksiin. Sitä kautta yrityksetkin lähtisivät investoimaan, kerrannaisvaikutus olisi suuri. – Puhalletaan enemmän yhteen hiileen, lisää Salama.