polarjäähdytys-300dpi-cmyk

Tuleva kylmämestari tietää mitä hyvä asiakaspalvelu on

polar jaahdytys 190X57px

Lisätietoa yrityksestä: www.polarjaahdytys.fi

 

Ihmisten tullessa yhä mukavuudenhaluisemmiksi, kylmälaitteiden myynti on ottanut vauhtia. Mikko Järvinen on työskennellyt alalla pitkään ja seurannut laitteiden laskevia hintoja, jolloin yhä useampi on innostunut eri viilennysjärjestelmistä. Vuonna 2010 perustettu Polar Jäähdytys on vastannut kysyntään tarjoamalla kaikkia mahdollisia kylmälaitteita- ja ratkaisuja kaikkiin mahdollisiin tiloihin Satakunnassa.

Yritys palvelee kaikissa kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa niin suuria kuin pieniäkin yrityksiä, mm. ravintoloita, ruokakauppoja ja isännöintitoimistoja. Valtti on ripeä toiminta ongelmatilanteissa. – Jos kylmälaite menee rikki ruokakaupassa, on vika korjattava hyvinkin nopeasti, Järvinen toteaa. Laadukas asennusjälki sovittujen aikataulujen puitteissa on tehnyt Polar Jäähdytyksestä suositun toimijan, jonka palveluita asiakkaat pyytävät yhä uudestaan. – Vanhat asiakkaat luottavat meihin ja kykyymme palvella.

Järvinen kokee itsensä kehittämisen suurena osana ammattitoimintaa. Tällä hetkellä hän itse sekä yksi yrityksen työntekijöistä syventävät osaamistaan entisestään suorittamalla kylmämestarin erikoisammattitutkinnon. Tämä antaa yritykselle merkittävän kilpailuedun muihin nähden. – Porissa ei tietääkseni ole yhtäkään kylmämestaria. Itse asiassa alalle kaivattaisiin muutenkin lisää osaajia ja ammattilaisia. Hyvien tekijöiden löytäminen alkaa jo muodostua haasteeksi.