otesan_solidhouse_4_300_CMYK

Tuloksia kovalla työllä

Korkea työn laatu ja vankka ammattitaito ovat valttikortteja, joista Vantaalainen rakennusalan yritys tunnetaan.  

Kun yrittäjä Rami Koskinen vuonna 2008 perusti Otesan Oy:n, teki hän vielä täysipäiväisesti palkkatöitä. Vuonna 2010 yrittäjyys käynnistyi todenteolla. Kova työ on tuonut tuloksia, sillä vuosien myötä yritys on kasvanut tasaisesti ja erikoistunut korjausrakentamiseen. Tänä päivänä yritys on kysytty toimija rakennusalalla, ja Koskinen katsookin hyvillä mielin myös tulevaisuuteen: – Kasvua haetaan tulevaisuudessakin ja vuoden alusta on tarkoitus palkata uusia työntekijöitä lisää, Koskinen kertoo.

Jokaisessa kohteessa on omat haasteensa

Otesan Oy on ollut toteuttamassa projekteja laidasta laitaan. Yrityksen referenssilistalta löytyy useita kohteita yksityisasunnoista kesähuviloihin ja julkisten tilojen muutosremonteista piha-alueiden rakentamiseen. Yritystä työllistävät eniten vesivahingoista ja kosteusvaurioista johtuvat kylpyhuone- ja keittiöremontit: – Olemme nähneet monenlaisia tapauksia. Epäonnistuneita omatoimisia remontteja, vesivahinkoja joiden aiheuttajina ovat vanhat pesukoneet tms. sekä taloteknisiä vikoja, yrittäjä Rami Koskinen ja työnjohtaja Antti Koskinen kertovat. Tällä hetkellä yrityksellä on meneillään isoja projekteja, joissa mm. kiinteistön saunatilat saavat kokonaan uuden ilmeen linjasaneerauksen yhteydessä. Varsinaisia linjasaneerauksia yritys ei kuitenkaan tee. Vaikka suurin osa Otesan Oy:n asiakkaista on taloyhtiöitä ja kiinteistöjä, yrityksen palvelut on suunnattu myös yksityisille.

Pitkälle vietyä palvelua

Otesan Oy palvelee asiakkaitaan avaimet käteen -periaatteella, joka lähtee liikkeelle kohteeseen paikan päällä tutustumalla. Kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluu oleellisesti myös suunnittelu ja tarvittaessa yritys ohjaakin asiakkaan esim. keittiösuunnittelua tarjoavalle yritykselle. – Otesanilla seurataan tarkasti ajan trendejä ja siksi myös suunnitelmamme lähtevät asiakkaan toiveista, maustettuna uusilla ideoilla. – Kaikki räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan, mutta tarjoamme mielellämme myös omia näkemyksiämme ja ideoitamme, sanovat Rami ja Antti Koskinen.

Laatuun panostetaan

Kun remontoidaan jo olemassa olevaa kohdetta, koskaan ei voi tietää mitä vastaan tulee. Siksi töitä ei voi tehdä pintapuolisesti, vaan rakenteita on avattava ja työt on tehtävä kerralla kunnolla. Otesan Oy:n voimavara ja laadun salaisuus ovat joustavat ja ammattitaitoiset työntekijät, jotka ovat sitoutuneita yrityksen arvoihin ja laatukriteereihin. Lisäksi jokaiselle erikoisalalle löytyy omat asiantuntijansa. Yrityksen sisällä vallitseva hyvä henki ja luottamus näkyvät kaikessa, mitä yritys tekee: – Lopetamme hommat vasta, kun olemme tulokseen tyytyväisiä ja siksi työpäivät saattavat joskus venyä hyvinkin pitkiksi. Tulokset saavutetaan vain kovalla työllä, Rami ja Antti Koskinen sanovat.