lammi

Turussa omat Lammi-kylät

Kivitalojen markkinajohtaja Lammi-Kivitalot on pitänyt kiinni asemastaan jo 12 vuoden ajan ja onnistunut kehittämään sekä kasvattamaan toimintaansa vaikeista ajoista huolimatta. Yrityksen toiminta perustuu yksilölliseen Lammi-Kivitaloon ja puu- ja hirsitalojen kellarikerroksiin tuotteistettuun LammiKellariin. Yritys lanseeraa kivitalorakentamiseen myös aivan uuden LammiLoft-konseptin Tarkoituksena on yhdistää valmistalon ja yksilöllisen talon parhaat puolet. LammiLoft pohjautuu moduulipohjaisuuteen ja esisuunnitteluun. Talon lopullinen muoto määräytyy askel askeleelta asiakasvalintojen pohjalta, mikä nopeuttaa suunnitteluvaihetta ja keventää suunnittelukustannuksia jopa 70 prosenttia.

Tutkimusten mukaan Lammi-Kivitalot on omakotimarkkinoiden laadukkain talomerkki sekä luotettavin toimija. Turun myyntipäällikkö Sami Jokinen kertoo heidän säilyttäneen selkeän markkinajohtajuuden markkinaosuuden haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. Yrityksen tärkeimmät arvot ovat yksilöllisyys, turvallisuus ja laatu, jotka yhdistettynä asiakastarpeen ymmärtämiseen antavat mahdollisuuden erottua massasta. – Verkostomme koostuu ammattitaitoisista ja luotettavista urakoitsijoista, rakennesuunnittelijoista ja arkkitehdeistä, jotka tuntevat tuotteemme ja edustavat niitä hyvin.

Jokisen mukaan Lammi-Kivitalojen suosio näkyy Turussa erityisen vahvasti tietyillä alueilla, niin sanotuissa Lammi-kylissä. Ensimmäinen Lammi-Kivitalo rakennettiin 1960-luvulla, mutta Raision asuntomessut 1997 käynnistivät myynnin kasvun merkittävästi, ja vuonna 2005 yritys nousi kivitalojen markkinajohtajaksi. – Olemme hoitaneet työt hyvin ja ansainneet hyvän maineen, siksi asemamme markkinajohtajana on edelleen vahva.