ANV-Lukkopalvelu_solid_house_300_CMYK

Turvallista asumista ammattilaisen avulla

Mekaanisia avaimia, kehittynyttä kulunvalvontaa, lukitus- ja hälytysjärjestelmiä; olisi todennäköisesti helpompaa listata ne palvelut, joita ANV Lukkopalvelu ei tarjoa. Laajan valikoiman ja erinomaisten tuotteiden ansiosta yritys voi tehokkaasti vastata asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja tarjota juuri sitä mitä tilanne vaatii.

Lukkoliike itsessään on toiminut Salossa noin 18 vuotta, mutta kaksi vuotta sitten Marko Nordström ja hänen yhtiökumppaninsa saivat vihiä, että silloinen omistaja oli lakkauttamassa toimintaa. Kaksikko näki oivan mahdollisuuden jatkaa liikettä oman konseptin alla, ja näin Salolaisia sekä ympärillä olevia kuntia ja kaupunkeja palvelee edelleen luotettava ammattiliike.

Mahdollisuudet ovat monet, kun tutustuu ANV Lukkopalvelun tarjontaan. Ensimmäinen askel turvalliseen taloon on Nordströmin mukaan lukituksen päivittäminen, jonka jälkeen voi harkita eri hälytysjärjestelmiä ja jopa kameravalvontaa. Tuotteiden joukosta hän mainitsee Jablotron-hälytysjärjestelmät, joita hän kehuu erittäin päteviksi. – Järjestelmään saa hälytyslaitetoimittajien tuotevalikoimat: mm. ovikoskettimet, palovaroittimet, liikeilmaisimet sekä lasinrikkoutumistunnisteet, hän kertoo. Järjestelmän kautta voidaan myös valvoa eri laitteita ja kodinkoneita, jolloin esimerkiksi mahdollinen vesivahinko voidaan havaita ajoissa.

Laajasta valikoimasta Nordström nostaa esille myös omakotitalojen suursuosikin, Yale Doorman -älylukon. Se on helppokäyttöinen lukitusratkaisu, joka toimii koodilla, kaukoavaimella tai kulkutunnisteella. Älylukkoa on mahdollista hallita myös mobiilisovelluksen avulla, jolloin lukon käyttömahdollisuudet laajenevat entisestään. Käyttömukavuutta lisäävä automaattinen lukitus- ja avaustoiminto korvaa perinteisen mekaanisen avaimen. Jokainen voi nyt valita oven avaamiseen itselle sopivimman ratkaisun.

Halutessasi luotettavan ja kehittyneen lukitus- tai hälytysjärjestelmän, kannattaa sinun kääntyä ANV Lukkopalvelun ammattilaisten puoleen. Heiltä saat alan huipputuotteet ja juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun, joka takaa tyytyväisyyden vielä vuosien kuluttua.