hr Satakunta-web

Työnantajan ja työntekijän luotettava kumppani

Jo vuodesta 1997 HR Sata Henkilöstötalon yrittäjä on tarjonnut henkilöstöpalveluja Satakunnan alueella työnantajille ja työntekijöille. Tarkoituksena on tarjota tukea ja asiantuntemusta molempiin suuntiin luotettavasti ja ihmisläheisesti. – Luotettava kumppanuus alalla on kaiken A ja O. Tämä on pitkäjänteistä työtä ja yrityksen sekä työntekijän pitää voida luottaa meihin, yrittäjä Seppo Kaatranen kertoo.

Henkilöstövuokrauksen ja ulkoistamispalveluiden lisäksi yritys tarjoaa työnantajille rekrytointipalvelua asiakkaan toivomalla laajuudella, mielellään avaimet käteen -periaatetta noudattaen. Rekrytointipalveluun turvautumalla työnantaja-yritys pystyy keskittymään omaan ydintehtäväänsä vaurioittamatta omaa mainettaan kentällä. – Ylläpidämme työnantaja-kuvaa mm. tiedottamalla rekrytointiprosessin etenemisestä myös niille hakijoille, jotka eivät tule valituksi, Kaatranen kertoo. HR Sadan kautta työnantaja voi tarjota irtisanottaville työntekijöilleen myös uudelleensijoittamiskoulutusta. – Meidän kauttamme voi kokeilla myös yrittämistä. Tarjoamme aloittaville yrittäjille laskutusalustan eli laskutamme, hoidamme palkan sivukuluineen, eläkkeen ym., Kaatranen kertoo.

Tänä päivänä henkilöstöpalveluiden tärkeänä tehtävänä on tarjota joustavuutta niin työnantajille kuin työntekijöillekin. Yritykset käyttävät usein vuokrauspalvelua oman rekrytoinnin esiasteena, varsinkin noususuhdanteen alkuvaiheessa. Yleinen taloudellinen tilanne heijastuu herkästi juuri henkilöstöalaan. Kaatrasen mukaan Suomen taloudellisessa tilanteessa on nyt havaittavissa positiivisia merkkejä: – Maaliskuun aikana puhelimet ovat soineet kuumina, kun yritykset ovat soitelleet. Merkit viittaavat siihen, että hiukan parempaan päin ollaan menossa, Kaatranen iloitsee.