maisemaurakointi_mäkinen_solid_house_300_CMYK_4_2015

Upea piha kruunaa talon

Maisemaurakointi Mäkisen juuret juontavat vuoteen 1932 asti, jolloin Heikki ja Lasse Mäkisen isoisä perusti puutarharakentamiseen erikoistuneen yrityksen. Nykyään veljekset johtavat yritystä kolmannessa polvessa ja tarjoavat kattavaa viherrakentamista hautausmaiden laajennustöistä yksityiskodin pihaan.

Julkisen sektorin hankkeissa suosittu Maisemaurakointi Mäkinen on pitkään palvellut Lappset Group Oy:tä ja asentanut sen leikkivälineitä Varsinais-Suomi–Ahvenanmaa -akselilla. Erikoisosaamisensa myötä Mäkiset myös suorittavat leikkivälineiden ja -paikkojen tarkastuksia muissakin kohteissa varmistaen, että turvallisuusriskejä ei ole.

Lukuisista julkisista urakoista huolimatta Maisemaurakointi Mäkinen suunnittelee ja toteuttaa edelleen upeita yksityispihoja. – Edustava piha täydentää taloa ja haluaisinkin muistuttaa omakotitalorakentajia siitä, että piha on osa taloa. Kun suunnittelee taloprojektia, suosittelen ottamaan kokonaisuuden huomioon, jotta piha valmistuu yhdessä talon kanssa, Heikki kertoo.

Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa pihojen toteuttamisen avaimet käteen -periaatteella viimeisen päälle kasvien kera. – Olemme joustava toimija, joka voi tarjota kattavia kokonaisuuksia sovitun mukaan, Lasse kertoo. Jos siis kaipaat luotettavaa ja ammattitaitoista viherrakentajaa, Maisemaurakointi Mäkinen on oikea kumppani sinulle.