nw_audek_solid_house_300_CMYK

Upeat mosaiikit Pohjoismaiden suurimmasta varastosta

NW Audek Oy on mosaiikkituotteiden erikoisosaaja, joka johtaa agentuuriliikettä sekä maahantuonti- ja tukkutoimintaa Pohjoismaissa. Yrityksen tehtävänä on etsiä ja myydä upeita mosaiikkituotteita sekä keraamisia ja lasisia laattoja agentuuripohjalla suurille pohjoismaisille maahantuojille. Suomessa Kesko on suuri yhteistyökumppani, joka on luottanut Nylundien osaamiseen jo vuosia. – Tehtävämme on edustaa ja markkinoida tehtaiden tuotteita merkittäville maahantuojille. Samalla tuomme palautteen kentältä tehtaille, sillä valmistajalle on ensiarvoisen tärkeää tietää mitä markkinoilla halutaan, perustaja Ulf Nylund kertoo.

Yritys on Pohjoismaiden suurin mosaiikkia varastoiva tukkuri ja pitää yllä Suomen laajinta mosaiikkivalikoimaa, NWA Mosaics. Toiminta perustuu nopeaan palveluun, joten kaikki tuotteet ovat heti saatavissa NW Audekin varastosta. Sen ylläpito vaatii suurta panostusta, ja Nylund pyrkiikin uudistamaan valikoimaa noin vuoden välein. Valikoima on tosiaan henkeäsalpaava; metalli-, lasi- ja luonnonkivimosaiikkeja eri väreissä ja sävyissä. Tuotteet nähdessä mielikuvitus alkaa laukata ja omia kylpyhuonepintoja ryhtyy vaistomaisesti suunnittelemaan uusiksi. Nylundin poika Henry Nylund kertoo valkoisen lasikivimosaiikin olevan eniten myydyin tuote, mikä on ymmärrettävää sillä se on upean näköinen.

”Toiminta perustuu nopeaan palveluun, joten kaikki tuotteet ovat heti saatavissa NW Audekin varastosta.”

Kauniin pintamateriaalin löytäessään asiakas kuitenkin automaattisesti ajattelee hintaa, mikä Nylundien mielestä ei ole paras tapa valita materiaaleja kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. – Itse pintamateriaali on kustannuksellisesti vain pieni osuus remontista, joten kannattaa ehdottomasti valita se tuote, mikä aidosti miellyttää silmää, Ulf toteaa. – Kylpyhuone on kuitenkin se tila, missä aloitat ja päätät päiväsi, joten valitse rohkeasti mieleisesi materiaalit sinne, Henry täydentää.