lpj-rakennus-web

Uudet yrittäjät tarttuvat linjasaneerauksiin

Vuoden alussa uusina yrittäjinä aloittaneet Juho Kaskisto ja Ossi Kivimäki jatkavat Raumalla maineikkaan LPJ-Rakennus Oy:n toimintaa. Uusia yrittäjiä tukevat edeltäjiensä lisäksi yrityksen neljä kokenutta työntekijää, jotka jatkavat yrityksen palveluksessa. Myös hyväksi todetut aliurakoitsijat täydentävät yrityksen toimintaa jatkossakin. Taantuma-ajasta huolimatta Kaskisto ja Kivimäki uskovat selviävänsä uusista haasteista hyvin: – Jos näinä aikoina pärjää, niin kyllä parempinakin aikoina pärjää. Yrityksen hyvät referenssit ja hyvä maine Raumalla auttoivat tekemään päätöksen, he toteavat.

Uusien yrittäjien myötä korjausrakentamiseen keskittynyt LPJ-Rakennus Oy aikoo panostaa entistä enemmän taloyhtiöille tehtäviin linjasaneerauksiin. Loistavasta asiakaspalvelusta tunnettu yritys haluaa korostaa tiedottamisen ja palvelun tärkeyttä linjasaneerauskohteissa. – Myös isännöitsijällä on suuri rooli tiedottamisessa. He neuvovat taloyhtiöitä varaamaan etukäteisvalmisteluun enemmän aikaa, jotta kiireeltä vältyttäisiin. Tällöin päästään parempaan lopputulokseen ja kustannukset pysyvät paremmin kurissa.

Raumalla 1970-luvun taloille tehtävät linjasaneeraukset työllistävät alan toimijoita tasaiseen tahtiin. Kaskisto ja Kivimäki ovat tyytyväisiä, että linjasaneerauksia tekevät paikalliset yrittäjät: – Sitä olisi syytä jatkaa. Kun toimijat ovat tuttuja, niin hommat saadaan toimimaan ja Rauma pysyy elinvoimaisena.