KP-tiimi_solid_house_300_CMYK_4_2015

Uusi terassi ennen syksyä?

Tutustu yritykseen www.kptiimi.fi

”Mikäli on haaveena rakennuttaa oma terassi, vielä ehditään töihin ennen syksyä..”

KP Tiimi Oy on ravintolarakentamiseen erikoistunut turkulainen yritys. Kesäaikana yritystä työllistää ravintoloiden, mutta myös yksityisten ihmisten terassien sekä saaristossa myös laiturien rakentaminen. – Työtilanne on kevään aikana ollut hyvä ja tälläkin hetkellä meneillään on noin 20 urakkaa, toteavat yrittäjät Antti Aaltonen sekä Nico Aho.

Suunnitteluapua ravintoloitsijoille

Usea ravintoloitsija toteuttaa nykyään liikehuoneistojensa kasvojen kohotuksia sekä saneerauksia säännöllisin väliajoin, johtuen tämän hetken kovasta kilpailusta markkinoilla. Sisustussuunnittelu ennen urakan aloittamista on ensiarvoisen tärkeää, mikäli halutaan varmistua työn etenemisestä ajallaan ja kustannustehokkaasti. KP Tiimin pitkää kokemusta ravitolarakentajana voidaan myös hyödyntää saneerausta suunnitellessa. Hyvänä esimerkkinä oli 2015 kevään aikana toteutettu Ravintola Showroomin yläkerran saneeraus, jossa kiinnitettiin erityistä huomiota valaistuksen suunnitteluun ja sillä luotiin erityinen ilme ravintolaan.
– Työllistämme tällä hetkellä 8 henkeä, joista kaksi on LVI-alan ja 6 rakennusalan ammattilaisia, sen lisäksi tarvittaessa meiltä löytyy laaja aliurakkaverkosto, kertoo Aaltonen. Rakennuspuolen asioita yrityksessä hoitaa Nico Aho yhdessä Markus Hiltusen kanssa ja LVI-alan töistä vastaa Antti Aaltonen.

Rakennusmääräykset voi tuoda yllätyksiä

Usein ihmisille voi tulla suurena yllätyksenä erilaiset vaadittavat lupa-asiat sekä edelleen tarkentuneet rakennusmääräykset. KP Tiimi kehottaakin ennen saneerauksen aloittamista ottamaan huolellisesti selvää urakkaan vaadittavista luvista ja määräyksistä. Näin ollen voidaan välttyä saneerauksen venymisestä suunniteltua pidempään. – Meihin voi myös tarvittaessa ottaa yhteyttä, niin voidaan yhdessä asiakkaan kanssa tehdä suunnitelmat ja toteuttaa taustaselvitykset ennen urakointia.

Mikäli on haaveena rakennuttaa oma terassi, vielä ehditään töihin ennen syksyä, muistuttaa Aaltonen.