Uusi tulokas valloittaa kattoalaa

Kattorakennus Oy on reilu vuosi sitten perustettu katto- ja julkisivuremontteihin keskittynyt yritys Turussa. Rony Leiko kertoo remonttiliikkeen erikoistuneen tiili- sekä peltikattoihin ja viime syksystä lähtien julkisivutöiden yhteydessä tehtäviin ikkunaremontteihin, kun Pihla-ikkunat tulivat yrityksen jälleenmyyntiin. Nyt yritys on solminut jälleenmyyntisopimuksen myös uusista Virte Solar aurinkosähkökatoista. Kaikki remontit tehdään avaimet käteen -periaatteella siivousta myöten.

Leikon mukaan on tärkeää pitää huolta katosta ja tarkkailla sen kuntoa perusteellisella puhdistuksella kerran vuodessa. – Neulaset ja koivunlehdet jäävät katolle muhimaan, joten ne on siivottava pois. Talven jäljiltä olisi myös hyvä tarkistaa läpiviennit ja että lumiesteet ovat pysyneet paikallaan, hän neuvoo. Hyvin huollettu katto takaa sen pitkän elinkaaren ja samalla vähemmän huolia asukkaalle.

Kattorakennus Oy on uutena tulokkaana nopeasti määritellyt vahvuutensa ja löytänyt oman markkinaraon alalla. – Meille on tärkeää toimia joustavasti joka suuntaan ja ennen kaikkea asiakaslähtöisesti. Pienessä ryhmässä tieto ja
muutosehdotukset kulkevat nopeasti ja näkyvät heti työmaallakin, Leiko kertoo. Toiminta keskittyy Varsinais-Suomen alueelle, mutta Kattorakennus Oy on myös vahvasti mukana saaristorakentamisessa, mikä erottaa yrityksen monesta muusta toimijasta. Leiko on myös onnistunut verkostoitumaan tehokkaasti ja laajentamaan toimialuettaan Ahvenanmaalle yhdessä yhteistyökumppaninsa kanssa.

Positiivinen sekä reipas asenne paistaa tästä toimijasta läpi ja Leiko kehuukin henkilökuntaansa kohteliaasta sekä ystävällisestä käytöksestä. – Meidän työntekijöiden kanssa on mukava rupatella, joten kannattaa reippaasti ottaa yhteyttä ja pyytää tarjousta. Tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen eikä se maksa mitään tai velvoita mihinkään.