trs_maalaus_solidhouse-web

Uutta ilmettä kotiin

TRS-Maalaus Oy on erikoistunut huoneistoremontteihin ja luo uusia, raikkaita tiloja asukkaille. Vuokrakoti-jätti VVO on yksi saneerausliikkeen suurimpia työllistäjiä ja TRS-Maalaus huolehtii säännöllisesti vuokra-asuntojen kunnosta ja remontoimisesta. – Siistimme tilat tarpeen mukaan vanhan vuokralaisen muutettua ulos. Kun uusi asukas saapuu vuokrakotiinsa, seinät ovat kunnossa, kylpyhuone ja keittiö siistit, kertoo yrittäjä Heikki Niemi.

Viime aikoina TRS-Maalaus Oy on urakoinut VVO:lle aiempaa enemmän juuri keittiöitä. – Olemme tehneet 70 asuntoon kokonaan uuden keittiön sähköineen ja vesineen. Vuokranantajalta tulee tietyt laatuvaatimukset, mutta muutoin olemme saaneet suunnitella melko vapaasti, Niemi kertoo.

Niemi omaa pitkän kokemuksen alalta ja on toiminut yrittäjänä vuodesta 1984 saakka. TRS-Maalaus Oy:n hän perusti vuonna 2007 ja on siitä asti muovannut yrityksestään joustavan ja luotettavan yhteistyökumppanin. Ammattitaitoinen henkilökunta koostuu maalareista, kirvesmiehistä, laatoittajista ja keittiökalusteasentajista, jotka voivat toteuttaa remonttitoiveita laidasta laitaan.

Saneerausala on kiitollinen työllistäjä ikuisen remontointitarpeen vuoksi. Siksi Niemi katsoo luottavaisin mielin tulevaisuuteen ja tuleviin haasteisiin. Ala kehittyy vuosittain ja vaatii nopeaa reagointia markkinoilla, niin työmenetelmien kuin materiaalien saralla. Säännöllinen kouluttautuminen pitää tekijät ajan hermoilla, jonka myötä työt sujuvat entistä tehokkaammin. Kehittymisen myötä Niemi pitää kiinni visiostaan: olla kasvava turkulainen yritys, joka jatkossakin tarjoaa laadukasta työtä.