TRT oy_kuvitus_web

Vaativien teräsrakenne- ja teollisuuden alihankintatöiden osaaja

Teräsrakenne Toivonen Oy eli TRT OY, on kyröläinen yritys, joka on erikoistunut vaativiin teräsrakennetöihin ja teollisuuden alihankintatöihin. Yrityksen osaajilla on pitkäaikainen kokemus metallialan töistä ja yhtiö on toiminut nykyisellä omistuspohjalla vuodesta 1995 lähtien. – Teemme teräsrakentamisen töitä tällä hetkellä 15 hengen ydintiimillä ja käytössämme ovat omat nykyaikaiset tilat sekä kattava konekanta. Alihankintaverkostomme lisää monipuolisuutta ja joustavuutta tarjontaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan, yhtiön toimitusjohtaja Esko Toivonen kertoo.

TRT on keskittynyt teräsrakentamiseen yhtiön perustamisesta lähtien. – Vahvuuksiamme ovat pitkä kokemus, joustavuus, oma kuljetuskalusto ja omat työnjohtajat, jotka tuntevat tämän alan toimijat. Olemme olleet mukana monissa mielenkiintoisissa kohteissa vuosien varrella kuten esimerkiksi Kansallisteatterin saneerauksessa ja eduskuntatalon eri vaiheissa.

Toivosen mukaan teräsrakentaminen on yleistynyt vuosien varrella kiitettävästi, mutta myös vaatimustaso on noussut. – Tänä päivänä ei voi rakentaa käytännössä mitään, jos ei ole CE-merkittyjä piirustuksia. Palonkestävyys on myös suuri haaste. Rakentamisessa joudutaan käyttämään palonsuojamaalauksia ja materiaalin on oltava sellaista, että sitä pystyy palosuojamaalaamaan ja villoittamaan palovillalla. Mutta parasta on toki töiden monipuolisuus ja se, että meidän kokemuksella ja referensseillä pystymme toteuttamaan ongelmitta ne kaikkein vaativimmatkin kohteet.