Uudenmaan-Vaihtolavakuljetus_solid_house_300_CMYK

Vaivatonta vaihtolavapalvelua pääkaupunkiseudulla

Tutustu yritykseen: www.uvk.fi

Uudenmaan Vaihtolavakuljetus hoitaa vaihtolavat ja maa-ainekset pihoille ja työmaille ketterästi ja aikataulussa.

Uudenmaan Vaihtolavakuljetus Oy on vaihtolavapalveluihin erikoistunut yritys pääkaupunkiseudulla. – Vuokraamme yksityisten, yritysten ja taloyhtiöiden tarpeisiin laajan valikoiman erilaisia vaihtolavoja. Tarjoamme lisäksi lukittavat varastokontit esimerkiksi rakennustyömaakäyttöön. Myös maa-ainesten kuljetukset hoituvat ripeästi tehokkaalla kalustollamme, toimitusjohtaja Tomi Liljeström kertoo.

Monipuolinen kalusto

Uudenmaan Vaihtolavakuljetukselta löytyy kaikenkokoisia ja -tyyppisiä vaihtolavoja erilaisiin tarpeisiin. – Meillä on kannellisia ja avolavoja, kevyitä sekä järeämpiä lavoja esimerkiksi betonijätteitä varten. Asiakkaan tarve ratkaisee, millainen vaihtolava kohteeseen toimitetaan. Hoidamme vaihtolavat avaimet käteen -periaatteella eli tuomme vaihtolavan pihaan, haemme sen pois ja toimitamme jätteet lajitteluun lain ja asetusten mukaisesti. Kuljetusala ja erityisesti jätteiden käsittely on tänä päivänä erittäin tarkkaan säänneltyä ja valvottua toimintaa.

Graffitit piiloon!

Yhtiön vahvuutena Liljeström mainitsee hyvän palvelun ja siisti kalusto. – Pidämme kiinni aikatauluista ja teemme sen minkä lupaamme. Hyvänä esimerkkinä toimii Oopperatalosta kaatopaikalle kuljetetut ja Iltasanomien otsikoihinkin päätyneet vanhat penkit. Homma oli hoidettava ripeästi ja kellonaikaan katsomatta. Vaihtolavamme ovat myös siistejä. Se tarkoittaa, että jos vaihtolavojemme kylkiin ilmestyy graffiteja, maalaamme ne heti piiloon.

Kustannusäästöä työmaille ja taloyhtiöille

Liljeström kertoo, että rakennusliikkeet tilaavat työmaalle tyypillisesti yhden tai useamman vaihtolavan, jotta työmaalla voidaan myös lajitella ja säästää kustannuksissa. – Vuokraamme työmaille myös varastokontteja. Nyrkkisääntönä on, että pyrimme palvelemaan asiakkaita saman tai viimeistään seuraavan päivän aikana. Meillä on myös puhelinpäivystys, joka toimii vuorokauden ympäri.

Uudenmaan Vaihtolavakuljetus Oy toimittaa asiakkaille myös multaa, kuorikatetta ja kiviaineksia. – Kun esimerkiksi taloyhtiön pihatalkoisiin toimitetaan samaan aikaan talkoolavan kanssa myös kuorikate tai kiviaines, säästetään rahtihinnoissa.