suomen-teräsmaali_solidhouse-web

Valikoima täydentyy uutuustuotteilla

Lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella toimivan Suomen Teräsmaali Oy:n pääartikkeleita ovat alusta saakka olleet laadukkaat teollisuus- ja laivamaalit sekä lattiapinnoitteet. Matkan varrella mukaan ovat tulleet myös rakennusmaalit ja kattopuolen tuotteet, joiden osuus myynnistä kasvaa koko ajan. Kattopuolelta tuotteita löytyy pelleistä ja kattoturvasta aina maaleihin sekä pinnoitteisiin asti, kuten Noxyde ja katonpaikkausaine Fillcoat. Teollisuuden asiakkaat löytyvät lähinnä Uudenmaan alueelta, mutta muita tuotteitaan Suomen Teräsmaali Oy on toimittanut laajasti Pohjois-Suomea myöten. Koska purkkikoot ovat isoja, on suurin osa yrityksen tuotteista suunnattu ammattilaiskäyttöön.

Yrityksen perustaneelle Jouni Tarkkiolle on ollut alusta saakka selvää, että hän haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta mahdollista laatua järkevään hintaan. Myös pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Nor-Maali Oy ja Jotun ovat valikoituneet tätä ajatusta tukemaan. Tarkkion tavoite on ollut kuitenkin jo pidemmän aikaa lanseerata myös oma tuotebrändi kattopuolelle ja ensi kesänä markkinoille tuleekin Suomen Teräsmaali Oy:n Pro Akva-sarja. Sarjaan kuuluu korkealaatuinen vesiohenteinen Pro Akva peltikattomaali ja Pro Akva kattomaali tiili-, mineriitti- ja huopakatoille.

Pro Akva-sarja ei ole kesän ainoa uutuus, sillä Suomen Teräsmaali Oy:n valikoima täydentyy myös ammattilaisille tarkoitetulla Pro-sisämaalisarjalla sekä ruiskulevitettävällä polyureapinnoitteella. JN-sarjasta puolestaan löytyy markkinoiden ainoa, 100 % varmuudella toimiva maalinpoistaja, joka käy kaikille pinnoille ja poistaa maalin ekologisesti ilman ongelmajätettä. – Myös saman sarjan tiili- ja kiviainespinnoille tarkoitettu punajäkälän poistoaine on ainoita, jotka oikeasti toimivat, Tarkkio lupaa.